POTRESNO! Dejan iskasapio suprugu, a onda joj OSTAVIO PORUKU NA FEJSBUKU! Jezivi detalji zločina u Austriji!

Nenad Lazarević (26) iz Kušeljeva ubio je svoju suprugu Dajanu (22) u stanu u Salcburgu. On je zatim iskasapljeno i krvavo telo supruge sakrio u fioku za posteljinu u kauču, kako dadilja, koju je pozvao da pričuva decu, ne bi videla leš.

On se zatim odvezao do glavne policijske stanice u Salcburgu i policajcima rekao šta je uradio. Da situacija bude još bizarnija, pre nego što se predao policiji na Fejsbuku svoje supruge ostavio je jezivu poruku.
“Počivaj u miru srce moje”, napisao je on na Fejsbuk profilu supruge koju je brutalno ubio nožem i to onda kada za zločin još niko nije znao. Nakon toga Nenad se predao policiji i ispričao im da je posle svađe Danijelu izbo nožem.

Ovaj jeziv zločin dogodio se u jednoj sobi, dok su u drugoj spavale njihove maloletne ćerkice od sedam meseci i tri godine.

Nenad je Danijelu nekoliko puta ubo kuhinjskim nožem i kada je podlegla povredama, pozvao je bebisiterku da hitno dođe da pričuva decu dok on nešto završi. Dadilja je pristala ni ne sluteći da se u stanu nalazi iskasapljeno telo mlade majke.

Policija je brzo došla u stan i pronašla Dajanino telo. Nenad je uhapšen i saslušavan je do kasno u noć. Tužilaštvo je naložilo obdukciju ubijene žene.

– Utvrđeno je da je ubijena nožem iz njene kuhinje – navode austrijski mediji i dodaje da je ubistvo usledilo nakon višegodišnje torture koju je nesrećna mlada žena trpela.
Kako pišu mediji, Dajana je početkom ove godine podnela zahtev za razvod braka od Nenada. I to nakon što mu je, u februaru, austrijski sud odredio zabranu prilaska Dajani. Poznanici ubijene Dajane kažu da je bila dobra devojka i da je, nakon što se udala za Nenada, otišla u Austriju. (narodnjaci.net/Espreso/Kurir)

Share this content:

You May Have Missed