Pravila o zaštiti privatnosti

Prilagodite postavke pristanka

Koristimo kolačiće kako bismo vam pomogli da se učinkovito krećete i izvodite određene funkcije. U nastavku ćete pronaći detaljne informacije o svim kolačićima u svakoj kategoriji pristanka.

Kolačići koji su kategorizirani kao “Neophodni” pohranjuju se u vašem pregledniku jer su neophodni za omogućavanje osnovnih funkcionalnosti stranice.

Također koristimo kolačiće trećih strana koji nam pomažu analizirati kako koristite ovu web stranicu, pohranjujemo vaše postavke i pružamo sadržaj i oglase koji su relevantni za vas. Ovi kolačići bit će pohranjeni u vašem pregledniku samo uz vašu prethodnu suglasnost. Možete odabrati da omogućite ili onemogućite neke ili sve ove kolačiće, ali onemogućavanje nekih od njih može utjecati na vaše iskustvo pregledavanja.

 

Potrebni kolačići presudni su za osnovne funkcije web stranice i web stranica bez njih neće raditi na predviđeni način.Ovi kolačići ne pohranjuju nikakve osobne podatke.

Funkcionalni kolačići pomažu u izvođenju određenih funkcionalnosti poput dijeljenja sadržaja web mjesta na platformama društvenih medija, prikupljanja povratnih informacija i ostalih značajki trećih strana.

Analitički kolačići koriste se za razumijevanje načina na koji posjetitelji komuniciraju s web stranicom. Ovi kolačići pomažu u pružanju podataka o metričkim podacima o broju posjetitelja, stopi napuštanja početne stranice, izvoru prometa itd.

Kolačići izvedbe koriste se za razumijevanje i analizu ključnih indeksa izvedbe web stranice što pomaže u pružanju boljeg korisničkog iskustva posjetiteljima.

Reklamni kolačići koriste se za prikazivanje posjetitelja s prilagođenim oglasima na temelju stranica koje su prije posjetili i za analizu učinkovitosti oglasne kampanje.

Ostali nekategorizirani kolačići su oni koji se analiziraju i još nisu klasificirani u kategoriju.