Radila je za najbogatije, a danas nema ni za hleb: Tužna priča o krojačici! (FOTO)

Region Showbizz

Pandemija korona virusa je ekonomski uništila svet, mnogi ljudi širom planete su ostali bez posla i na ivici su propasti. Jedna od njih je i krojačica Kloi Savage (43) iz sela Varmlej pored Bristola koja je radila venčanice Kejt Midlton i Megan Markl za kraljevska venčanja.

Krojačica je otkrila je za Sunday Times kako se boji da neće moći da prehrani svoju decu nakon što je kriza korona virusa uzela danak i nad njenim poslovanjem. Kako kaže, njena mala firma nije dobila pomoć tamošnje Vlade.

Čak četiri puta tražila je kredit, ali svaki put je odbijena. U intervjuu za britanske medije kaže kako je njena ćerka (14) prestala da ruča i večera kako bi uštedela novac za svoju porodicu.

“Ovo je realnost mog karantina. Dosta sam provela u suzama. Nemamo novca, ništa nam nije ostalo”, ispričala je otkrivši kako je imala manju ušteđevinu kojom je mogla pokriti mesec dana kirije.

Boji se da će ostati bez krova nad glavom, a kaže kako se već javila skloništima za siromašne. Krojačica se školovala u prestižnim školama u Parizu i Londonu, a radila je i na setu filmova o Hariju Poteru. Radila je na venčanici Kejt Midlton prema dizajnu Aleksandra Mekvina, a kraljevska porodica pozvala je i kasnije da radi svilenu venčanicu Megan Markl prema dizajnu Živenšija.

Kada je izbila pandemija korona virusa u Velikoj Britaniji i svetu, Kloi je svoj posao preselila u garažu kuće svoje majke, a sada ima dug prema državi od 25.000 funti zbog poreza koje nije uspela da plati.

“Ne mogu više da se nosim sa stresom. Srce mi je potpuno slomljeno i zaista ne znam šta da radim”, iskreno je na kraju rekla Kloi. (Stil.Kurir.rs/narodnjaci.net)