VAKCINACIJA ŽIRIJA ZVEZDA GRANDA U EMISIJI?! Medicinska sestra PRED KAMERAMA šokirala sve OVIM REČIMA!

Veliku pažnju u muzičkom takmičenju “Zvezda Granda” sinoć je privukla takmičarka Dana Bušić i to zato što se na savet mentora Đorđa Davida preobukla u kostim medicinske sestre i to gotovo u donjem vešu.

Kako se pojavila na sceni šokirala je sve gledaoce, ali i žiri. Kada se pojavila na sceni, sve je iznenadila stajlingom, ali i glasom koji je pustila pevajući hitove Bebi Dol i Slađane Milošević. Na sebi je imala dva crvena krsta i crvenu ružu.

– Ti si lepo pevala, da lepše ne može biti, mada malo je moglo i drukčije, ali mi smo prezadovoljni. Lepo si pevala i lepo izgledala, energično – rekao je Bosanac.

Snežana Đurišić je jedina koja nije dala glas Dani, a razlog za to je bilo što nije sigurna šta će to spremiti sledeće. Đorđe je svima priznao da je Dana njegovo mezimče jer je po njegovim rečima, ista vrsta “ludaka” kao on i dodao da je malo bio problem oko stajlinga jer je kandidatkinja stidljiva.

– Ja u tebe imam enormno poverenje jer si vrsta ludaka kao ja, zato si ti moje mezimče. Sve si uradila kako treba, imali smo samo problem oko garderobe. Dana je jedno stidljivo stvorenje, ona je teško na ovo pristala.

– Ma ovo ti je ekstra – dodao je Saša Popović.

– Ja sam došla da vas vakcinišem – našalila se kandidatkinja. (narodnjaci.net/srbijadanas.com)

Share this content:

You May Have Missed