OTAC OTKRIO MRAČNU TAJNU: Nešto mu je smetalo kod budućeg zeta pa ga počeo istraživati!

Region

Nedugo nakon što se preselila iz Njemačke u Laponiju u Švedskoj sa svojim partnerom Svenom, Julia Siefert-Winter je doznala kako je čovjek s kojim živi, 2017.godine u Donjoj Saskoj ubio svoju majku, a njezino tijelo zabetonirao u veliku vrtnu vazu za cvijeće. Tu šokantnu vijest priopćio joj je njezin otac. Sve se doznalo 2018. godine, a Julija je prije nekoliko dana otkrila kako se i danas bori s tom noćnom morom.

– Za mene je on bio muškarac iz snova. Radi njega sam sve ostavila, svoj stari život i preselila se u drugu državu, krenula od novog početka, a onda doznala za njegovu mračnu tajnu – otkrila je Julia Siefert-Winter za njemački RTL. de.

Julija dugo nije znala kako živi pod istim krovom s ubojicom. Svena je upoznala 2018. godine, a zaručili se nakon samo nekoliko mjeseci veze. Željeli su se odseliti u Švedsku i započeti novi život. Par je čak sudjelovao u emisiji njemačke TV kuće VOX “Zbogom Njemačka” koja je pratila njihovo preseljenje u Švedsku.

No, Julijin otac nije imao mira. Nešto mu je smetalo kod Svena, pored njega se osjećao neugodno. Počeo je istraživati Svenovu prošlost i otkrio mračnu tajnu koju krije. Zapravo, svoje sumnje je otkrio policiji, a kasnije se istragom doznalo kako je Svenova majka ubijena nakon što je Sven svog dementnog oca smjestio u dom. Policija je provela istragu, uhitila Svena, a 2019. godine na regionalnom sudu u Göttingenu je osuđen na 13 godina zatvora.

Julijin otac je nedavno sve ispričao u emisiji “STERN CRIME: Der Alptraummann”, koja se može gledati na TVNOW.

Sven (48) je nakon završene srednje škole studirao pravo, ali nikad nije diplomirao. Roditelji ili žene s kojima je živio su mu financijski pomagali. Ubojstvo majke nikad nije priznao. Tvrdio je kako je majku ubio njegov otac. No, istragom je utvrđeno kako je vjerojatno došlo do svađe sina i majke jer je sin protiv majčine volje smjestio dementnog oca u ustanovu. Prema rezultatima istrage Sven je majku udarao palicom po glavi, a tijelo potom zabetonirao u veliku vrtnu vazu za cvijeće. Kad je upoznao Juliju, s njom se preselio u Švedsku.

Julijin otac je potom samoinicijativno krenuo u istragu o svom budućem zetu, a svoje je sumnje otkrio policiji. Potom je otišao u Švedsku, kćeri rekao kako policija provodi istragu protiv Svena te je poveo sa sobom natrag u Njemačku.

– Nismo imali vremena, morali smo brzo otići jer smo se bojali Svena. Julijine stvari su ostale u Švedskoj. Sven je kasnije spalio sve što je pripadalo Juliji – rekao je Julijin otac.

U emisiji “STERN CRIME: Der Alptraummann” je rekao kako je pri povratku u Njemačkoj u svojoj kćeri vidio slomljenu djevojčicu.

– Nije znala kako dalje. Njezin san o velikoj ljubavi i sretnom životu u Švedskoj srušio se preko noći. Nekoliko mjeseci kasnije, muškarac za kojeg je vjerovala da je šarmantni princ morao je pred regionalnim sudom u Göttingenu odgovarati za ubojstvo. Njezin muškarac iz noćne more konačno je osuđen za ubojstvo, sada je u zatvoru – govori otac.

Julija vjeruje kako je Sven spalio sve njezine stvari koje su joj bile vrijedne jer ju je htio kazniti što ga je ostavila. Mlada je žena morala krenuti ispočetka u Njemačkoj. I danas joj krenu suze kad govori o tom vremenu.

– Uništio je Juliju koja je postojala prije. Oduzeo joj jednostavan život. Bilo mi je tako lako s njim, a kad sam doznala istinu sve je postalo teško – rekla je Julija.

Julija se nada kako će jednom trauma proći, a ona ponovno vjerovati drugim ljudima i voljeti. Njezin je otac sretan što je svoju kćer spasio živu.

– Najvažniji je krajnji rezultat, da Julia sada opet sjedi sa mnom za stolom. Sve ostalo će jednom biti bolje – rekao je otac. (narodnjaci.net/Fenix-magazin/MD)