ANA KORAĆ IZVRŠILA OPERACIJU SMANJENJA STRUKA I ISKEŠIRALA VRTOGLAVIH 7.000 EVRA: Izvađen joj poslednji par rebara!

Showbizz

Starleta i rijaliti učesnica Ana Korać se navodno podvrgla još jednoj estetskoj operaciji, kako bi smanjila obim svog struka. Kako mediji prenose, Koraćeva je nedavno bila u Istanbulu, gde joj je urađena operacija vađenja rebara, za šta je iskeširala 7.000 evra.

– Ana je oduvek želela da ima bujne obline i tanak struk, a jedan od motiva ulaska u rijaliti bio je da zaradi novac za brojne estetske operacije. Najviše je štedela za operaciju sužavanja struka, zbog čega je otputovala u Tursku, na kliniku u kojoj radi jedan od najboljih estetskih hirurga – priča izvor blizak Ani za domaće medije i objašnjava:

– Doktor koji ju je operisao je Anin dugogodišnji saradnik, pa ga nije čudio njen zahtev da već tanak struk suzi još više. Ona se nije plašila, te mu se potpuno prepustila i verovala da će postići rezultat kakav je htela. Želja joj je bila da obim struka bude oko pet centimetara manji – kaže izvor.

– Nijedan doktor u Srbiji ne radi ovu vrstu operacije zbog čega se Ana odlučila za Tursku. Jedan od najpoznatijih hirurga joj je izvadio poslednji par rebara, a operacija je obavljena pod totalnom anestezijom. Oporavak je trajao oko dve nedelje, a ova intervencija je koštala 7.000 evra. U Istanbulu je bila i tokom postoperativnog oporavka, a sve je dobro uspela da sakrije od javnosti, jer u tom periodu nije ništa objavljivala na društvenim mrežama – zaključuje izvor.

Pogledajte neke od njenih provokativnih izdanja iz Dubaija: (narodnjaci.net/Espreso/Alo)