UHIĆEN VLASNIK KUĆE: Policija kod Sinja upala na tulum s 300 osoba, gosti policajce gađali bocama…

Region

Uhićen je 20-godišni vlasnik kuće u Brnazama u kojoj je policija noćas na okupljanju zatekla 300 osoba, izvijestili su iz splitsko-dalmatinske PU napominjući kako su pri ulasku u objekt njihovi službenici bili napadnuti bocama te je tom prilikom ozlijeđen policajac i 25-godišnjakinja.

Kako se navodi u ponedjeljak u izvješću, jedan policijski službenik i 25-godišnjakinja koja se nalazila među okupljenima ozlijeđeni su u predjelu glave te im je pružena liječnička pomoć u hitnoj medicinskoj službi u Sinju gdje su im utvrđene lakše tjelesne ozljede.

Policija je dojavu da je u Brnazama kod Sinja ispred jedne kuće parkirano 100-tinjak automobila zaprimila nešto prije ponoći te su otišli na mjesto događaja.

S obzirom na to da su se okupljeni oglušili na upozorenja i zapovijedi u ispomoć su im došli i službenici Interventne jedinice policije kao i drugih ustrojstvenih jedinica te je uspostavljen red.

20-godišnji vlasnik objekta koji se dovodi u vezu s organiziranjem okupljanja je pronađen, uhićen i doveden u službene prostorije policije te je nad njim u tijeku kriminalističko istraživanje. (narodnjaci.net/Fenix-magazin/IM/Hina)