On ima 80 GODINA, njegova devojka 33! Toliko se zaljubio, da joj je poklonio celo OSTRVO! (FOTO)

Region

On ima 80 GODINA, njegova devojka 33! Toliko se zaljubio, da joj je poklonio celo OSTRVO! (FOTO)

Jedan od najpoznatijih italijanskih dizajnera Roberto Kavali (80) svojoj devojci Lini Nilson (33) poklonio je ostrvo u Švedskoj za koje je iskeširao milion evra.

S obzirom na to da je Kavali galantan prema svojoj 47 godina mlađoj partnerki koju redovno iznenađuje skupocenim poklonima, na ostrvu se nalazi četvorosobna vila, koliba za lov, bazen i teren za golf.

Modni mogul, čije se bogatstvo procenjuje na 500 miliona dolara, u vezi je s Linom od 2008. godine. Ona je s njim ušla u vezu sa punih 20 godina, a na početku su ih mnogi osuđivali zbog razlike. Čak su je nazivali sponzorušom jer je u vezi sa slavnim dizajnerom, a po godinama bi mogao da joj bude deda.

Oni se često mogu videti kako uživaju na luksuznim odmorima na jahtama, pri čemu Lina mami poglede svojim minijaturnim bikinijima i odličnom figurom, a tiha je patnja mnogih muškaraca širom sveta.

S obzirom na njegove godine, poznati Italijan joj je čista suprotnost sa opuštenom kožom, a šuška se da je, pored godina, njegovo čudno lice rezultat botoksa i još nekih zahvata.

Ranije je imao problema i s hodanjem zbog povrede kolena, ali njegova Lina mu je uvek spremno uskakala u pomoć. Šuškalo se da će par izgovoriti sudbonosno da, ali to se još nije dogodilo. srbijadanas.com