(VIDEO) KINESKINJA ISTUKLA ŠEFA JER JOJ JE SLAO NEPRIMJERENE PORUKE: EVO KAKO JE ON REAGOVAO!

Region

(VIDEO) KINESKINJA ISTUKLA ŠEFA JER JOJ JE SLAO NEPRIMJERENE PORUKE: EVO KAKO JE ON REAGOVAO!

Kineska državna službenica udarila je šefa u lice džogerom, gađala ga knjigama i zalila vodom jer ju je, navodno, uznemiravao i slao neprikladne poruke.

Na snimku koji je postao viralan, vidi se žena, identifikovana samo kao Žu, kako ulijeće u kancelariju svog šefa Vanga, tri puta ga udara džogerom po glavi, pravi kratku pauzu kako bi se izdrala na njega, a onda ponovo nastavlja da ga bije.

Sve vrijeme, Vang koji je zamjenik direktora odjeljenja za spriječavanje siromaštva, jedva da se pomjerio, prenose kineski mediji.

Njen šef je navodno pokušao da se opravda rekavši joj da su poruke bile šala, ali ga je Žu, koja ga je u međuvremenu i više puta udarila direktno u lice metlom, optužila za napad i ponovo izudarala džogerom.

Nezadovoljna tom kaznom, Žu mu je potom razbila ram sa fotografijom o glavu, a potom ga zasula knjigama i na kraju vodom. Sve vrijeme je njen šef ostao mirno da sjedi za stolom.

Žu je rekla da joj je menadžer tri puta poslao neprikladne poruke i da ga je prijavila policiji.

Istraga je utvrdila da Vang ima “probleme sa životnom disciplinom” zbog čega je dobio otkaz, prenosi Sinhua. Za Žu se navodi da pati od mentalnih problema zbog čega nije disciplinovana. haber.ba