27.04. U 05:33 NASTUPA RUŽIČASTI MJESEC, EVO ŠTA TO ZNAČI VAŠ ZA HOROSKOPSKI ZNAK: Obavljeni detalji, stižu velike promjene!

Zanimljivosti

27.04. U 05:33 NASTUPA RUŽIČASTI MJESEC, EVO ŠTA TO ZNAČI VAŠ ZA HOROSKOPSKI ZNAK: Obavljeni detalji, stižu velike promjene!

Super Mjesec očekuje nas 27.04., u 05:33 sati. Očekuje nas puno dinamičnih i moćnih emocija, a ono što je skriveno sada izlazi na površinu, od misli do emotivnih želja. Trenutak je da jasno osvijetlite svoje vizije i namjere za budućnost, ali i uspostavite magični unutrašnji mir.

Super Mjesec očekuje nas 27. travnja/aprila i obasjat će nas kako svojim sjajem, tako i nevjerojatnom energijom. Super Mjesec je termin koji označava pun Mjesec koji je najbliži zemlji, a osim što je blizu nas, ovaj je poseban po još jednoj stvari – nazivaju ga ružičastim Mjesecom, jer nas obasjava u proljeće, cvjetno i romantično doba godine.

Ovaj Mjesec će biti izuzetno izražajan na nebu pa ćemo moći maksimalno uživati u njegovoj ljepoti.

Astrolozi ističu da će energija na dan punog Mjeseca, kao i nekoliko dana prije i poslije 27. travnja/aprila biti posebno intenzivna.

Očekuje nas puno dinamičnih i moćnih emocija, a ono što je skriveno sada izlazi na površinu – od misli do emotivnih želja. Budući da je ovaj put ružičasti pun Mjesec u znaku Škorpiona, bit će puno prilika da vaša duša konačno pronađe neku utjehu.

Ružičasti Super Mjesec od nas zahtijeva da se malo izdvojimo, osamimo, odmorimo i posvetimo sebi. Ovo je trenutak u godini kada nam je potrebno energetsko čišćenje od loših energija i vibracija i punjenje s nekim pozitivnim senzacijama.

Trenutak je da jasno osvijetlite svoje vizije i namjere za budućnost, ali i uspostavite magični unutrašnji mir.

Mjesec u svom punom sjaju je i odličan učitelj koji nas uči da se život odvija u etapama i da se stvari neprestano mijenjaju. Potiče nas da proširimo vidike i svoju perspektivu – naše granice neće biti na zemlji, već u domeni svemira.

Dok je Mjesec u Škorpionu, Sunce putuje kroz znak Bika. Jedan ritual vam može posebno pomoći da poboljšate svijest i približite se samoostvarenju za vrijeme Ružičastog Super Mjeseca. Zastanite na trenutak i pogledajte se u ogledalo – što vidite?

Ne gledajte samo odraz, već zaronite duboko u svoju dušu. Ovo izgleda kao smiješan izazov, ali mnogima će biti potrebno puno hrabrosti i snage da se suoče sa sobom.

Ipak, ovo suočavanje donosi vam vrijedne darove i može vam otkriti neke ljepše i sjajnije dimenzije života. novi.ba