BANJALUČANKA SARAĐAUJE SA CECINIM KOMPOZITOROM: Vanja Knežević snima pjesmu s Damirom Handanovićem!

Showbizz

BANJALUČANKA SARAĐAUJE SA CECINIM KOMPOZITOROM: Vanja Knežević snima pjesmu s Damirom Handanovićem!

Diskvalificirana kandidatkinja muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” Vanja Knežević sprema svoj prvi singl, i to zahvaljujući Svetlani Ceci Ražnatović što je potvrdio i pjevačicin dugogodišnji saradnik Damir Handanović.

Tonske probe

– Istina je, radim pjesmu za Vanju Knežević… Zvala me je Ceca – potvrdio je Handanović.

Vanja je prethodnih dana boravila u Beogradu gdje je u studiju imala tonske probe, kao i snimanje vokala.

– Istina je da radim s Damirom Handanovićem na svojoj prvoj pjesmi i svakako da sam presretna zbog toga. Još uvijek nisam svjesna šta mi se dešava, jer se sve tako brzo odvija, kao da sam se probudila iz nekog ružnog sna i sada uživam u divnim stvarima. Nadam se će reakcije publike biti dobre, trudimo se da sve bude kako treba i kako smo zamislili. Nadam se da ću opravdati očekivanja – rekla je Vanja.

Do saradnje je došlo tako što je prijatelj Vanjinih roditelja pozvao Cecu. Pjevačica je odmah izrazila spremnost da pomogne mladoj pjevačici.

Naravno, odmah se oglasila i Karleuša, koja je insistirala da se Vanja diskvalificira iz „Zvezdi Granda“ zbog neprimjerenih komentara na njen račun koji su se mogli pročitati na Instagramu mlade Banjalučanke.

Pjevanje u kafiću

Svetlana Ražnatović je moj fan. Žao mi je što je ova djevojka ne bi interesirala u životu da nije imala veze sa mnom i što je motiv da joj pomogne najgori mogući, a to je mržnja prema meni. Prestrašno i sramotno. Mislila sam da se Ražnatović poslije brukanja, kada je pjevala onom sportisti u kafiću na rođendanu, malo dozvala pameti, jer se tim gestom zgadila svima, ali ona je nastavila sa zvanjem novinara na suđenja sa mnom kako bi opet dobila malo medijskog prostora, jer je nema već dugo na mapi. Moj savjet je da se kao baba posveti unucima i štrikanju. Ja nisam kriva što je njeno prošlo, i hvala, konačno! – zaključila je Karleuša. Expresstabloid.ba