MILICA TODOROVIĆ JE IMALA 71 KG, A ONDA JE SMRŠALA 15: Uvela POSEBAN REŽIM ISHRANE, istopila salo!

Showbizz

MILICA TODOROVIĆ JE IMALA 71 KG, A ONDA JE SMRŠALA 15: Uvela POSEBAN REŽIM ISHRANE, istopila salo!

Pjevačica Milica Todorović otkrila je da je imala problem sa viškom kilograma, te da je u najtežem periodu života imala 71 kilogram.

Sada je Milica Todorović za nekoliko mjeseci uspjela da smrša 15 kilograma.

– Kao i većina njenih kolega i Milica se opustila tokom karantina, nije se kretala, uživala je u svom domu, gledala filmove i jela. Višak kilograma u toj situaciji sasvim je očekivana pojava. Međutim, riješila je da ljeto ne dočeka kao bucka već da se dovede do savršenstva, što je i uspjela – ispričao je izvor.

Kako se dalje navodi, pjevačica je već četiri mjeseca na specijalnom režimu ishrane. Smanjila je količinu hrane koju konzumira, ali je povećala broj obroka na dnevnom nivou.

Uz sve to redovno i naporno trenira, što njeni pratioci često mogu da vide na njenim profilima na društvenim mrežama, na kojima objavljuje kratke video-klipove svojih treninga.

– Svi znamo kako se skidaju kilogrami, ali to uglavnom ne primijenjujemo. Uživam u hrani i mnogo volim da jedem! I kad sam se ugojila, tih nekoliko kilograma viška mi smetalo – otkrila je jednom prilikom pjevačica.

– Nisam doživljavala sebe kao bucku! Ipak, bila sam svjesna da to što radim nije dobro za zdravlje, posebno zato što je na mom jelovniku uglavnom prženo, masno i slatko… To se godinama taloži, usporava metabolizam i može da izazove razne bolesti – rekla je Milica Todorović i otkrila kako je smršala.

– Najviše sam smršala tokom samoizolacije. Imala sam vremena da se detaljno posvetim pravilnoj ishrani – rekla je Todorovićeva i istakla da sada ne može ni da zamisli da pojede nešto što je ranije redovno konzumirala. novi.ba