BOLESNE CIFRE: Lukas 4 puta skuplji od Kije: Za dva dana snimanja uzima 56.000 eura, Kija glumi sebe za 12.000 eura!

Showbizz

BOLESNE CIFRE: Lukas 4 puta skuplji od Kije: Za dva dana snimanja uzima 56.000 eura, Kija glumi sebe za 12.000 eura!

Kija Kockar i Aca Lukas glumiće u jednoj seriji, a pjevačicu i folk zvijezdu, koji su na ratnoj nozi, pomirio je navodno novac.

Kija je navnodno dobila 12.000 eura da glumi samu sebe, dok je Lukasov honorar navodno 56.000 eura. Radnja ovog sitkoma Aviondžije odvija se u letjelici jedne avio-kompanije, a kroz nju će prodefilovati razne poznate ličnosti.

– Kija je rado prihvatila da se pojavi u “Aviondžijama”, posebno jer se radnja odvija u avionu, a ona je bila stjuardesa. Trenutno nema nastupa, pa je zadovoljna što je zaradila 12.000 eura za dvije epizode. Lukas je neko vrijeme pregovarao sa produkcijom, dok nije postigao cijenu koja mu odgovara. Iz ovog projekta izaći će bogatiji za 56.000 eura, a njegova uloga se još uvijek piše i pojaviće se u nekoliko epizoda – rekao je izvor.

Lukas je nedavno javno pokazao da ne voli Kockarevu. Kada je saznao da je Kijin roman “Moj potpis” bio najprodavaniji na Sajmu knjiga prije tri godine, opleo je po koleginici.

– Koliko ima ta knjiga, dvije strane? Koliko strana može da ima knjiga osobe koja se pojavila prije godinu-dvije? E Dobrice Ćosiću, e Ivo Andriću! Prevrćete se u grobu! Svijet je propao! Ma i njeno pjevanje! To njeno bečenje je degutantno – rekao je Lukas:

– Ne vjerujem da je on to izjavio, želim mu srećne praznike – odgovorila je pjevačica tada. krtice.net