(VIDEO) NAPRAVILI LAŽNI PROFIL PA TESTIRALI SVOJU KĆER: Kad su vidjeli što tinejdžerica radi na internetu, odsjekle im se noge…

Region

(VIDEO) NAPRAVILI LAŽNI PROFIL PA TESTIRALI SVOJU KĆER: Kad su vidjeli što tinejdžerica radi na internetu, odsjekle im se noge…

Roditelji su prevarili vlastitu kći tinejdžericu nakon što su otkrili da se nalazi sa strancima koje upoznaje preko interneta.

Lisa i Mark Shirks iz Kalifornije bili su užasnuti tim otkrićem te su svoju kćer Mariah htjeli naučiti lekciju. Zabrinuti roditelji pojavili su se u TLC-ovoj emisiji ‘I Catfished My Kid’ i upitali voditelja Elliota hoće li sudjelovati u njihovom planu.

Uz njegovu pomoć par je napravio lažni profil na Instagramu za Masona Williamsa, tinejdžera sa interesima sličnima onima njihove kćeri.

‘Mason’ joj je poslao poruku oko druženja i fotografiranja, a ona mu je odmah odgovorila i pristala na sastanak u obližnjem parku. Kada je došla u park, tamo ju nije dočekao ‘Mason’, već Elliot koji se pretvarao da je jedan njegovih prijatelja.

Nakon toga uvjerio je tinejdžericu da se idu naći s ‘Masonom’, dok su njeni izbezumljeni roditelji sve promatrali iz prikrajka.

“Vruće je za šetnju. Ako želiš, možemo uskočiti u kombi, treba nam malo do tamo”, rekao joj je Elliot, a Mariah je odmah pristala. U tom trenutku njeni roditelji su izašli iz skrovišta.

“Shvaćaš li da si upravo ušetala u smrtnu zamku? Razmišljaš li uopće? Kako si mogla učiniti nešto ovako glupo?”, upitao ju je otac. Mariah mu je odgovorila da je mislila da će biti sigurna ako se nađu u parku.

“Želim znati da si sigurna. Lijepa si djevojka, puno je jezivih muškaraca koji će te pokušati namamiti”, rekla joj je majka. prenosi net

Voditelj Elliot poručio je da su joj htjeli pokazati kako se predatori ponašaju. “Jako su pametni. Svi koji vide tvoje fotke na društvenim mrežama i shvate da voliš fotografiju mogu zloupotrijebiti tu informaciju”, poručio je tinejdžerici.

Mariah je počela plakati i priznala je da je pogriješila. haber.ba