SLAVLJE U DOMU BRAĆE MATIĆ, OBJAVLJENE RADOSNE VIJESTI: Čestitke samo pristižu, EVO O ČEMU JE RIJEČ…

Showbizz

SLAVLJE U DOMU BRAĆE MATIĆ, OBJAVLJENE RADOSNE VIJESTI: Čestitke samo pristižu, EVO O ČEMU JE RIJEČ…

Braća blizanci, Saša i Dejan Matić danas slave 43. rođendan.

Iako su navikli da važne datume obilježavaju zajedno i u krugu svojih najmilijih, ove godine to neće biti slučaj.

Naime, Dejan se trenutno nalazi u Austriji sa svojom porodicom, a zbog pandemije virusa neće moći da se pridruži svom bratu Saši koji će organizovati skromno slavlje i ručak za najbliže.

Dejan i Saša obilježili su srpsku estradu svojim hitovima i probili se u redove najtraženijih pevača na ovim prostorima.

Podsjetimo, braća blizanci Saša i Dejan Matić rođeni su 26. aprila 1978. godine u Drvaru kao zdravi, ali prerano rođeni dječaci koje su otac Zoran i majka Dragica morali da smjeste u inkubatore u zagrebačkom porodilištu.

Iz neutvrđenih razloga, obje bebe su samo nekoliko dana po rođenju u bolnici oslijepele, a taj nedostatak sudbina im je nadomjestila izvanrednim muzičkim talentom, zahvaljujući kojem su već nekoliko godina među najpopularnijim pjevačima u Srbiji i regionu.

Poznati voditelj pitao je jednom prilikom Sašu da li je istina da zbog Dejana ne želi da operiše oči, iako zna da bi poslije toga progledao, jer, kako je naveo, to kod njega nije slučaj, na šta je dobio odgovor da o tome – nema govora. novi.ba/kurir