(VIDEO) DA LI JE OVO NAJBOLJI NASTUP U ZVEZDAMA GRANDA IKADA? Svi su se JEŽILI i PLAKALI, ova devojka je bukvalno ANĐEO!

Showbizz

(VIDEO) DA LI JE OVO NAJBOLJI NASTUP U ZVEZDAMA GRANDA IKADA? Svi su se JEŽILI i PLAKALI, ova devojka je bukvalno ANĐEO!

Kandidatkinja Andrijana Stojanović Cica se prethodnoj emisiji „Zvezda Granda” predstavila publici i stručnom žiriju tradicionalnom pesmom „Zaspo Janko” iz filma „Dara iz Jasenovca”.

Emocije koje su utkane u ovu numeru, Cica je prenela na gledaoce i žiri, koji je bio oduševljen njenom izvedbom, a kandidatkinja je dobila svih šest glasova i time obezbedila direktan prolazak u naredni krug, a nisu izostale ni pohvale.

– Bravo, Cico! Bravo! Ja ti čestitam! Ostali smo svi bez teksta i svi smo se naježili! Bravo! Čarobno! – prišla joj je Jelena posle nastupa i zagrlila je.

– Tako treba, bravo, svaka čast, pogotovo na drugoj pesmi, tu se vide pevači, potencijali. Nastavi tako da radiš sa svojim mentorima, bilo je savršeno – rekla je Snežana Đurišić.

– Pobednica večeri! Moja Cico, kakav je ovo večeras nastup bio! Kakva je ovo emocija bila! Ja sam bila kao prase naježena… Ne znam ko mi je rekao da izgledam kao prase kad se najede… Ovaj nastup, druge pesme pogotovo, može da se iseče i da se pušta bilo gde, kao isproducirani otpevani vokal u studiju, tako si bila bez greške! Čestitam, nabolje do sada i mislim da si zadala domaći zadatak mnogima! – rekla joj je Jelena Karleuša, koja joj je inače mentor.

Kako je izgledala ova numera u izvedbi Cicin nastup pigledajte u video-snimku od 1:08:17. espreso.rs