“IZGUBIO SAM MAJKU I NAJBOLJEG DRUGA” Aco Pejović prolazi kroz težak period!

Showbizz

“IZGUBIO SAM MAJKU I NAJBOLJEG DRUGA” Aco Pejović prolazi kroz težak period!

Pjevač Aco Pejović prvog maja održaće onlajn koncert, a povodom toga oglasio se za medije i progovorio o predstojećim praznicima i prošloj godini:

S obzirom na to da ćete Prvi maj provesti radno, kako ćete provesti Vaskrs?

– Vaskrs ću provesti kao i svih ovih godina u krugu svoje porodice. Svake godine odlazim u svoj rodni kraj, u Prijepolje i tamo ću biti tri, četiri dana. Budem par dana sa porodicom i onda se vraćam u Beograd svojoj kući.

Da li negujete neku tradiciju sa porodicom uoči tog najradosnijeg hrišćanskog praznika?

– Mi postimo, vidjećemo da li ćemo se pričestiti u subotu uveče kad počinje liturgija ili sutradan kad je malo veća gužva. Uglavnom od običaja to je pričešćivanje, kucanje jajima i porodični ručak kada smo svi na okupu.

Nažalost, godina iza Vas obilježena je tragičnim događajima. Na koji način ste se izborili sa gubitkom?

– To najbolje znaju oni koji su gubili najdraže. Ja sam prošlu godinu zaboravio i precrtao u svom životu. Sad sam skoro slavio rođendan i rekao sam da slavim onaj od prošle godine jer prošlu godinu ne računam. To je godina koja je apsolutno izbrisana iz mog sjećanja i trudiću se da je zaboravim za sva vremena. Gubitak, to znaju oni koji su gubili najdraže, kao što sam ja majku i jednog od najboljih drugova, to su stvari koje svakog od nas čekaju. Nažalost, to je sve sastavni dio života – rekao je Aco Pejović. (Express/alo)