OBJAVLJEN HOROSKOP, EVO ŠTA VAS ČEKA DO KRAJA SEDMICE: Posebnu pažnju obratite na 1. MAJ, NIJE DOBRO…

Zanimljivosti

OBJAVLJEN HOROSKOP, EVO ŠTA VAS ČEKA DO KRAJA SEDMICE: Posebnu pažnju obratite na 1. MAJ, NIJE DOBRO…

Početkom sedmice dogodila se konjunkcija Venere i Merkura u Biku, što je dalo dobro raspoloženje, više druženja, lijepu komunikaciju.

Zatim Mesec pravi trigon sa Jupiterom što daje optimizam, a zatim ulazi u Škorpiju gde je u padu i pravi trigon sa Marsom iz Raka, koji je takođe u padu, što može donijeti najprije blagi pad energije, a poslije želju za pokretom, toplinu, i živost.

Četvrtak, 29.04.

U ovom danu Jupiterovih energija vrlo je pozitivno ako su ostale neke nejasnoće ili neke nerazrešene situacije da se dovedu u dogovor i balans. Zatim Mjesec pravi sekstil sa Saturnom, što je odlično za stabilizaciju, da planirate neke stvari na duži vremenski rok, da preuzmete veće odgovornosti.

Stabilizacija emotivnih i psihičkih energija je vrlo povoljna. Možete se okrenuti i nekim grupnim i timskim radovima. Poštujte nadređene i starije osobe i budite maksimalno predusretljivi sa sradnicima i ljudima s kojima ste u kontaktu.

Moguće je da vas danas maksimalno angažuju ili da dobijete prekovremeni rad. Možda vam se ne učini dobro na prvi pogled, ali na kraju shvatate koliko vam se isplatilo. Pojedinim osobama mogu se vratiti stare emotivne veze ili mogu sresti sudbinsku ljubav pa obratite pažnju i budite otvoreni. Novčana situacija je naglašena više u radu sa ženama.

Petak, 30.04.

U ovom danu Venerinh energija Merkur pravi sekstil sa Neptunom što daje osjećaj za situacije u kojima se nalazite. Spoj logike i intuicije može vam doneti dosta napretka i uspešnosti u preuzimanju svih akcija. Možete ostvariti svoje ciljeve, imati razne dobitke, jer jednostavno kroz intuiciju vi osjećate kako da se u određenoj situaciji postavite i što da preduzmete da bi bili još uspešniji. prenosi “Novi“.

Ovaj aspekt je vrlo pozitivan i moćan pa ga trebate maksimalno iskoristiti. Zatim, Mjesec u kvadratu sa Neptunom daje vam neku nesigurnost, zbunjenost, konfuziju pa se ne predajte toj energiji već nastavite pozitivno napred. U nastavku Mjesec je u sekstilu sa Jupiterom što daje lijep optimizam, pozitivnost i dobro rukovođene sa finansijama.

Dobra je komunikacija sa strancima, ugovori pregovori ili proširenje postojećeg biznisa i ulaganja. Zatim Mesec prelazi u Jarca pa možete na druge djelovati hladno, nezainteresovano, distancirano pa ovu energiju možete iskoristiti za poslove, dok nije povoljna za emotivne odnose.

Usled nepokazivanja emocija možete se udaljiti od partnera. U nastavku sledi aspekt Sunca i Urana, što je energija skroz suprotna i tera nas da pokrenemo nešto skroz novo kod sebe i svoje unutrašnjosti.

Slijedi preokret u svakodnevnom životu, iznenađenja ,nepredviđeno, promjene, želja da se ode negdje iz kuće, grada, države, simpatičan rizik, hrabrost i zgodna avantura. Sigurno je da nešto novo pokrećete u mentalnom sklopu, fizičkom izgledu itd.

Subota, 01.05.

U ovom danu Saturnovskih energija koje su teške same po sebi Mjesec pravi opoziciju sa Marsom, što nam daje dodatnu napetost, nervozu, uznemirenost, bijes, pretjerivanje i impulsivnost. Mnoge osobe prave nagle i ishitrene odluke pa bi bilo dobro da se strpite prije podne i ništa bitno ne raspravljati i odlučivati.

Zatim Mjesec ulazi u trigon sa Uranom što nam daje iznenadni preokret i promjene već planiranog, a kada Mjesec napravi trigon sa Suncem, sve dolazi na svoje mjesto pa možete ovaj dan provesti u skladu ljubavi sa vašom ljepšom polovicom i vama bliskim ljudima.

Nedelja, 02.05.

U ovom danu Sunčevih energija Mjesec pravi trigon sa Venerom i sekstil sa Neptunom što nam daje lijepe odnose svih vrsta, poslovne, emotivne. Imate lijep intuitivan osećaj kako da se postavite i šta treba učiniti u određenim situacijama sa vašim voljenim osobama i partnerom.

Sretni aspekti se nastavljaju pa Merkur pravi trigon sa Plutonom pa možete tačno osjetiti i znati kako da uklonite neke prepreke ili da pokrenete nešto što ranije niste mogli.

Ovaj aspekt daje dubinu, prodornost i da sagledate suštinu stvari i dogovora. Sa ovim aspektom možete postaviti stvari na svoje mjesto na pravi način.

Zatim slijedi aspekt konjunkcija Mjeseca i Plutona i trigon sa Merkurom pa možete imati mnogo lijepih stvari, druženja, komunikacije, razmjene lijepih osjećaja i zbližavanje u odnosima. Zatim Mjesec prelazi u Vodoliju i kreću mnoge pozitivne energije uz društveni život i lijepa događanja. haber.ba