ESTRADA JE KOMPLEKS TEŽAK! Rada Manojlović žestoko isprozivala kolege, ne zna šta da očekuje od NJIH, a ove PEVAČICE je POŠTEDELA

Showbizz

ESTRADA JE KOMPLEKS TEŽAK! Rada Manojlović žestoko isprozivala kolege, ne zna šta da očekuje od NJIH, a ove PEVAČICE je POŠTEDELA

Pevačica Rada Manojlović se odvažila da otkrije kakav haos vlada na estradi i da li se pevači zaista toliko vole kao što pričaju.

– Ima samo nekoliko ljudi od ovolike estrade sa kojima možeš normlano da prozboriš, a ovi ostali te svakodnevno negativno iznanađuju. Ne znaš šta da očekuješ, stvarno tužno. „Selo moje lepše od Pariza“ – napisala je najpre Radmila, koja je za razliku od kolega, nepoznate ljude sa društvenih mreža uzdizala u nebesa, piše Alo.

– A lepo smo mogli da budemo normalni. Šta bi nam falilo? Ništa! Svi sa kojima pišem ovde i na drugim društvenim mrežama su mi draži, verujte. Znam da su vaše pozitivne reči iskrene, to me diže i hrani, zapravo ste vi beg u realnost iz ovog ludila zvanog estrada- napisala je Manojlovićeva koja je dobila veliku podršku tviteraša.

Kada su joj pružili reči utehe, ona je nastavila sa paljbom.

– Ako je neko poznat po šali i smehu to sam ja. Zamsli kada ja nekome smetam, onda je jasno kakva je većinski ekipa na estradi. Vodim se time da je život prekratak za ozbiljnu muku i brigu. Tviteraši su normalni ljudi, estrada je kompleks težak – šokirala je izjavom Rada.

– Družim se sa običnim svetom, najčešće su tu sestra, tata, drugarice iz škole, sela…Šteta je samo da ne možeš više ni „ćao“ da kažeš nekome od kolega jer ne znaš šta ti misli. Ti misliš da ste dobri, a ono međutim. Ne zna se šta je gore, kada imaju hit, ili kada nemaju. U svakom slučaju, obe krajnosti izvuku pravu ličnost iz čoveka – napisala je ona za kraj.

Pevačica je ipak poštedela određene koleginice, te je istakla da se na njih nije odnosio njen estradni elaborat.

– Sve ovo što sam napisala, ne važi za Draganu Mirković, Katarinu Živković, Milicu Todorović i Andreanu Čekić – napisala je Rada. (Kurir.rs/Alo)