NEĆE JK NA GROŽĐENBALU: Karleuša puni klubove u Makedoniji, ali Kavadarci je ne žele na događaju, ostala bez honorara od 35.000 €

Showbizz

NEĆE JK NA GROŽĐENBALU: Karleuša puni klubove u Makedoniji, ali Kavadarci je ne žele na događaju, ostala bez honorara od 35.000 €

Jelena Karleuša omiljena je pevačica u regionu i svaki klub u kome nastupa uvek je pun i traži se karta više. Ipak, njen koncert na festivalu grožđa u Kavadarcima u Makedoniji, zakazan za septembar je otkazan po zahtevu građana ovog mesta, piše makedonski sajt “Fokus”.

Nakon što je najavljeno da će Jelena nastupati na “Tikveškoj berbi” u pomenutom gradu, na društvenim mrežama su krenule razne reakcije. Dok su neki bili oduševljeni dolaskom Karleuše na ovaj događaj koji se održava u septembru, drugi su bili besni i zahtevali su da se njen nastup otkaže.

– Nećemo golotinju, kič i muziku bez tradicionalnih vrednosti – jedan je od komentara.

Neke je posebno razbesnelo i kada su saznali da je njen honorar za ovaj nastup 35.000 evra, pa su rekli da taj novac može korisnije da se uloži.

Predstavnici opštine su zbog toga odlučili da otkažu Jelenin koncert, a za sajt “Fokus” je i predsednik zajednice dao komentar Mitko Jančev.

– Mi smo transparentna opština koja uvek sluša glas naroda. Ovaj praznik je za građane, oni imaju apsolutno pravo da kažu koga bi želeli da čuju i vide tokom berbe. Iz reakcija koje su usledile smo zaključili da za Karleušu nema raspoloženja, pa smo otkazali njen nastup – rekao je predsednik opštine Mitko Jančev.

Inače, Jelena je, kada su klubovi u Makedoniji u pitanju, jedna od najtraženijih zvezda, a preksinoć je napravila spektakl u Bitolju. kurir.rs