NEOČEKIVANI POTEZ BILJANE DRAGOJEVIĆ! Dejanova majka našla način da podrži Filipa Cara, pa udarila na BIVŠU SNAJKU! (FOTO)

Showbizz

NEOČEKIVANI POTEZ BILJANE DRAGOJEVIĆ! Dejanova majka našla način da podrži Filipa Cara, pa udarila na BIVŠU SNAJKU! (FOTO)

Dejan Dragojević je na velelepnom imanju proslavio svoj 27. rođendan, on je sa svojom devojkom Aleksandrom Nikolić kao i ostalim zadrugarima napravio dobar provod, a ono što je privuklo veliku pažnju javnost jeste čestitka njegove porodica u kojoj su naveli da ga čekaju kao i to da podržavaju njegovu vezu sa atraktivnom plavušom.

Dejanova bivša supruga, Dalila Dragojević se nije pojavila na proslavi rođendana kao ni njen emotivno partner Filip Car. Ono što je šokiralo sve ukućane jeste trenutak kada je Car, nakon završene proslave, prišao Dejanu i čestitao mu rođendan dok Dalila čak ni to nije imala potrebu da uradi.

Dejanova majka, Biljana Dragojević je na svom Instagram nalogu objavila sliku kada se njen sin i njegov ljuti suparnik Car pozdravljaju uz provokativan opis koji glasi:

– Da li je kralj ili Car, uradio je pravu stvar – napisala je Biljana ispod objave.

Da li je Dragojevićka htela na ovaj način da potkači svoju bivšu snajku i podrži Filipa ili je nešto drugo u pitanju, ostaje nam da saznamo. kurir.rs

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Biljana Dragojevic (@biljana.dragojevic.bd)