Karleuša Prestaje S Pjevanjem? Objavljeni Detalji Koji Su Rastužili Mnoge. Evo Šta Se Dešava (FOTO)

Showbizz

Karleuša Prestaje S Pjevanjem? Objavljeni Detalji Koji Su Rastužili Mnoge. Evo Šta Se Dešava (FOTO)

Olja Karleuša je, kao i ostatak njenih kolega, pronašla alternativni način zarade s obzirom na to da na novac od nastupa ne može da računa zbog nedavnih epidemioloških mera ustanovljenih u okviru pandemije korona virusa.

– Nisam mnogo merodavna da pričam kako je na Kopaoniku, jer mi je to omiljena planina. Jesu mere pooštrene, ali mi ovde uživamo. Moj stari biznis će uvek biti aktuelan, ne mogu ja 18 godina poslovanja tek tako da zaboravim, ali sticajem okolnosti, preko supruga sam ušla u izdavanje apartmana ovde na Kopaoniku – otkrila je pevačica u Premijera Vikend Specijalu.

– Porodično smo prošli ružnu situaciju sa koronom, bio mi je prvo suprug zaražen, bili smo odvojeni, pa ja, a onda mi se majka zarazila.

– Moj dan na Kopaoniku izgleda čarobno. Pogotovo sada kada ima snega. Oko čega imam najviše nesuglasica sa suprugom? Samo oko gluposti, mi smo zajedno 17 godina, kao i svi ljudi imamo uspone i padove, ali naši uspesi su teži od svega – dodala je Olja.Vodim se time da nove pesme treba da budu aktuelne u tom trenutku i da ih promovišem na najbolji način, tako da neću da veslam dok traje bura. Sačekaću da sve ovo prođe, pa da uradim neku lepu pesmu – zaključila je Karleuša tada. /espreso.rs/