SVE O VERENIKU MILIČINE I ŽELJKOVE ĆERKE KRISTINE: Mitrovićev zet naslednik je kralja uranijuma, MILIJARDER i sve čini za nju!

Showbizz

SVE O VERENIKU MILIČINE I ŽELJKOVE ĆERKE KRISTINE: Mitrovićev zet naslednik je kralja uranijuma, MILIJARDER i sve čini za nju!

Zet Željka i Milice Mitrović, verenik njihove starije naslednice Kristine, Ukrajinac Ilija jedan je od najmlađih milijardera na svetu.

Kako Kurir saznaje, ovaj biznismen, koji je prošle godine zaprosio mladu Mitrovićku, naslednik je porodične kompanije koja se bavi proizvodnom uranijuma, pa se neretko može čuti da je on zapravo naslednik kralja uranijuma. Oni koji poznaju mladi par kažu da je Ilijina porodica jedna od najuspešnijih u svetu kad je u pitanju uranijum.

Inače, Kristinin budući suprug ima i sopstveni biznis, koji vodi u Londonu, gde i živi, ali i u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Ima svoj privatni avion, obezbeđenje, vozače, kao i veliki broj skupocenih automobila, koje menja gotovo svakodnevno. On i Kristina su se upoznali tokom školovanja u Engleskoj. Bio je jedan od najboljih studenata i govori više stranih jezika.

U Ujedinjenom Kraljevstvu Ilija ima nekretninu u kvartu gde žive pripadnici svetskog džet-seta. Prijatelji para kažu da je njihova ljubav veoma jaka i da se od trenutka kad su otpočeli vezu ne razdvajaju.

Ilija je veoma pažljiv prema svojoj verenici. Nju svako jutro kad se probudi dočeka prepuna soba svežeg cveća. I fotografije koje Kristina objavljuje na svom Instagram profilu prikazuju luksuz i život na visokoj nozi, a ona se često pratiocima pohvali i skupocenim poklonima koje dobija od budućeg supruga. Ovaj bogataš izaziva veliku pažnju na društvenim mrežama, obožava Srbiju kao i porodicu buduće supruge.

U prilog tome svedoče i snimci koje objavljuje sa slavlja koja Mitrovići često prave, a koja on i Kristina ne propuštaju. Gde god da borave u svetu, njih dvoje dolaze u Beograd kako bi ispoštovali važne datume. Kako tvrdi naš izvor, Ukrajinac obožava Željka i odlično je upućen u svaki njegov projekat. Podržava ga u poduhvatima, a i s budućom taštom Milicom se savršeno slaže.

Kristina i Ilija su u nedelju veče stigli u Beograd, gde će boraviti nekoliko dana. To je trenutno njihova destinacija, a inače obilaze ceo svet. Još uvek nije poznato kad će se njih dvoje venčati, ali nema sumnje da će to biti gala svadba na svetskom nivou.

Osim Kristine i Andree, koju ima iz braka s Milicom, Željko Mitrović ima i sina Aleksandra i ćerku Sandru, koje je dobio u prvoj bračnoj zajednici s pevačicom Sonjom Mitrović Hani. Od sina ima unuku Emu, koju obožava.

Porodica Mitrović godišnje odmore provodi u Kanu, Monaku i Londonu, a na tim putovanjima često im se pridruže Kristina i Ilija. (kurir.rs)