Zelenskog Znate Svi, Ali Njegovu Suprugu Rijetko Viđate. Nećete Vjerovati Kako Ona Izgleda. Mnogima Nije Dobro (FOTO)

Showbizz

Zelenskog Znate Svi, Ali Njegovu Suprugu Rijetko Viđate. Nećete Vjerovati Kako Ona Izgleda. Mnogima Nije Dobro (FOTO)

Svi već znate predsednika Ukrajine Vladimira Zelenskog, ali njegovu ženu Olenu niste imali prilike da vidite, međutim, sada ćemo staviti na stranu njenog supruga i upoznaćemo vas sa prvom damom Ukrajine.

Iako su rođeni u istom gradu na jugu Ukrajine, i iako su išli u istu školu, Vladimir i Olena se nisu poznavali kao deca. A onda, mnogo godina kasnije, vraćajući se iz pozorišta, Vladimir je sa svojim prijateljima sreo dve devojke, od kojih je jedna bila Olena, njegova sadašnja supruga, prenosi “Stopru”.

“Nikada nisam imao problema sa devojkama. I odjednom tako tvrd orah, želeo sam da je osvojim i ta osećanja su se razvila u ljubav”, ispričao je Zelenski.

Olena je studirala građevinu na Nacionalnom univerzitetu u Kriviju, dok je Vladimir studirao pravo na Ekonomskom institutu u istom gradu, piše portal “Hevi”.

Međutim, Olena nije nikada radila u struci, već je karijeru izgradila u šou biznisu i prvenstveno je javnosti poznata kao pisac scenarija u studiju “Kvartal 95”, koji je početkom 2000-tih osnovao Zelenski sa svojim kolegama.

Olena i Vladimir su u braku od 2003. godine, a predsednik Ukrajine je čekao čak osam godina pravi trenutak da je zaprosi. U braku su dobili ćerku Aleksandru, koja sada ima 18 godina i koja studira glumu i sina Kirila, koji ima 10 godina.

Olena Zelenski ima 44 godine i za sada je najmlađa prva dama Ukrajine. Od njenih prethodnica ne razlikuju je samo godine, veći i stil oblačenja.

Dizajner Andrej Tiščenko, koji je radio kod Vladimira Zelenskog i poznaje njegovo ženu, rekao je za “RT” da Olena preferira klasičniji izgled, za razliku od, na primer, Marije Porošenko, supruge Petra Porošenka.

“Lena voli da je sve veoma rezervisano, veoma skromno, ukusno. Ona, naravno, više voli klasiku, nego odeću sa nekim nacionalnim simbolima poput, recimo, Marine Porošenko. Sve je sa ukusom”, rekao je dizajner i dodao da se Olena “čitavog života ponašala kao prva dama”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

Olena je priznala da je u početku agresivno reagovala na vesti o kandidaturi svog muža za mesto predsednika Ukrajine, ali je ubrzo odlučila da podrži svog supruga i sve više se pojavljivala u njegovom štabu u kampanji i u javnosti.

“Bila sam otvoreno protiv ovog projekta u početku. Zato što je ovo veoma težak projekat, ne projekat samo, već novi pravac u životu. Pokušavala sam da zaštitim muža”, rekla je ona na kanalu “ICTV”.

U Ukrajini, Olenu smatraju tihom i povučenom ženom, koja se ne meša u politiku. Prva dama Ukrajine sama je rekla da se njen muž ne konsultuje sa njom po pitanju politike, a jedini savet koji mu je dala je da što manje komunicira sa medijima. /espreso.rs/