OVO SU PLANOVI MILJANE KULIĆ: Smršaće 20 KG za 3 meseca, UDAĆE se za Bebicu, a evo kada ide u Tursku na OPERACIJU! SVE ISPLANIRALA

Showbizz

OVO SU PLANOVI MILJANE KULIĆ: Smršaće 20 KG za 3 meseca, UDAĆE se za Bebicu, a evo kada ide u Tursku na OPERACIJU! SVE ISPLANIRALA

Zadrugarka Miljana Kulić hitno je vraćena iz Turske, gde je otputovala kako bi hirurškim putem smanjila želudac

Lekari su procenili kako Miljana Kulić u ovom momentu nije spremna za operaciju. Oni su pokušali da je izleče u Turskoj, a onda su joj rekli da je najbolje da se vrati u Srbiju dok ne bude potpuno zdrava.

Kako saznaje Informer Kulićeva je dobila bronhitis zbog kog nije bila spremna za operaciju. Operacija želuca je ozbiljna intervencija, pa doktori nisu želeli rijaliti zvezdu da uvode u totalnu anesteziju dok ne utvrde da je potpuno zdrava.

– Miljana je prošla niz pregleda kada je došla u Tursku. Pregledali su je kardiolog, pulmolog, otoringolaringolor, anesteziolog…Ustanovljeno je da ima bronhitis i upalu uveta, te su odlučili da u ovom momentu nije spremna da ide pod nož – kaže izvor blizak Kulićevoj.

Tim povodom oglasila se Miljana Kulić koja je rekla da je veoma razovačarana što je morala da se vrati, ali poručuje da od operacije nije odustala.

– Prehladila sam se, dobila sam bronhitis, pa nisu mogli da me uvedu u anesteziju. Dobila sam upalu uva, imala sam temperaturtu i doktori su rekli da se prvo izlečinm, pa da onda dođen. Mnogo sam se razočarala, bila sam očajna kada su morala da se vratim, ali možda je tako i bolje. Najvažnije je da sve prođe kako treba kada se operišem – kaže Miljana.

Ona otkriva da će se za jedno dve nedelje vratiti u Tursku.

– Početkom jula idem ponovo tamo. Mislim da ću tada sve završiti. Ući ću u sledeću sezonu . Sigurno ću skinuti bar 20 kilograma do septembra, a do Nove godine ću biti kao milion dolara. Tada ću napraviti gala svadbu sa Bebicom – poručuje Kulićeva. Kurir.rs/Informer