KAKO JE SANJA KUŽET SKINULA 18 KG: Izbacila je iz OVE namirnice, a evo šta pojede kada joj padne šećer!

Showbizz

KAKO JE SANJA KUŽET SKINULA 18 KG: Izbacila je iz OVE namirnice, a evo šta pojede kada joj padne šećer!

Voditeljka Sanja Kužet važi za jednu od najzgodnijih na domaćoj sceni, a vitku liniju duguje redovnoj fizičkoj aktivnosti i strogom režimu ishrane.

Voditeljka Sanja Kužet u avgustu će napuniti 39 godina, iza sebe ima dva porođaja, a na izvajanom telu mnogi joj zavide. Voditeljka je vrlo disciplinovana kada je reč o zdravlju i izgledu, te posebno vodi računa o tome šta unosi u svoj organizam.

Sanja je svojevremeno ispričala da se u drugoj trudnoći ugojila 18 kilograma, ali da je nakon pola godine uspjela da se vrati na staru kilažu.

“Najdeblja sam bila u trudnoći, ugojila sam se čak 18 kilograma. Međutim, poslije šest mjeseci sam se vratila svojoj liniji. Ja sam visoka žena i nama je lakše. I kada se ugojimo, to se nekako sve lijepo rasporedi i ne bude toliko primjetno”, rekla je voditeljka ranije za medije, pa otkrila kako se hrani:

“Izbacila sam hljeb iz ishrane. Generalno, ne jedem ugljene hidrate, jer od njih samo otičemo. Prva stvar koje sam se odrekla bilo je ono divno, toplo pecivo, koje sam toliko voljela. Vjerujte mi da ćete bez ugljenih hidrata lakše izgurati radni dan, jer oni utiču na to da nam se spava. Kada izbacite sve ono što smeta vašem zdravlju, videćete da će to povoljno uticati i na vaš izgled.” (novi.ba)