ŽENE, DOBRO OBRATITE PAŽNJU NA OVIH 5 ZNAKOVA: Ovako možete otkriti da li vas partner vara

Zdravlje

ŽENE, DOBRO OBRATITE PAŽNJU NA OVIH 5 ZNAKOVA: Ovako možete otkriti da li vas partner vara

Možda vam je to teško da priznate sami sebi, ali bolje je na vrijeme da ga otkrijete. Sumnjate da vas partner vara i da od vas krije stvari koje ne bi trebalo?

Ako niste sigurni da li ste u pravu, postoje znakovi koji jasno pokazuju da vaš partner ima ljubavnicu.

Možda vam je to teško da priznate sami sebi, ali bolje je na vrijeme da ga otkrijete.

1. Dobro ga posmatrajte

Suočavanje s nevernim partnerom često ne pomaže mnogo. Ne trošite uzalud energiju na maratonske rasprave. Bolje je da spavaću sobu pretvorite u mirnu luku.

Kako biste preljubnika uhvatili na delu, on mora da vjeruje da se bura stišala i da više ne sumnjate u njega. Ako on glumi vjernog partnera, vi glumite naivca i pretvarajte se da mu vjerujete i da je sve u najboljem redu. Ipak, sljedećih nekoliko nedjelja pomno posmatrajte kako se ponaša prema vama.

2. Krije se dok telefonira

Na telefonske pozive uvijek je odgovarao pred vama, a sada vam na neugodan način daje do znanja da mu treba privatnost. Čim se pojavite, odlazi da razgovara u drugu sobu. U poslednje vrijeme nigdje, pa čak ni u toalet, ne ide bez telefona.

Moguće je kako upravo u telefonu postoje dokazi da vas vara. Kako biste otklonili ili potvrdili svoje sumnje, iako nije etično, zavirite u njegov telefon.

3. Izlazi prečesto iz kuće

Iznenada je prenatrpan poslom, te se kući vraća kasno noću. Svako malo iskrade se iz kuće uz smiješne i naivne izgovore, te sve više vremena provodi napolju, navodno u starom društvu. Sve to nije razlog za uzbunu.

No, ako vas baš nikad ne pozove u svoje društvo, a kad predložite da i vi idete, kao iz rukava izvadi spreman odgovor zašto ipak želi da ide sam, imate opravdan razlog za sumnju.

4. Izaziva svađe namjerno

Mnogi preljubnici namjerno izazovu svađu samo da bi mogli demonstrativno da zalupe vratima i odu od kuće. Ako i vaš partner u posljednje vrijeme primjenjuje taj recept, pokušajte neopaženo da ga slijedite kako biste otkrili gdje odlazi nako sve češćih svađa sa vama.

5. Vraća se kući kasno i izbjegava se*s

Iako se ništa vanredno nije dogodilo, u posljednje vrijeme se vraća kući kasno. Umjesto ljutnjom, “bombardujte” partnera nježnošću. Muškarci obožavaju spontani se*s, no ako vas partner ljutito odbije, moguće je da je prije dolaska kući negdje bio. (novi.ba)