DESET MESECI NAKON VENČANJA SHVATILA DA JE NJEN MUŽ BIO ŽENA: Ukrao joj preko 2.300.000 dinara, pokušao da je ubije, pa nestao!

Zanimljivosti

DESET MESECI NAKON VENČANJA SHVATILA DA JE NJEN MUŽ BIO ŽENA: Ukrao joj preko 2.300.000 dinara, pokušao da je ubije, pa nestao!

Žrtva, koja je u medijima identifikovana samo po inicijalima NA, tvrdi da je prevarena za 16.537 funti, a odlučila je da podeli svoju priču na društvenim mrežama nakon što je slučaj dospeo na sud te postao medijska senzacija.

Na sudu mlada žena i njena porodica krivično gone ženu koja je identifikovana samo inicijalima AA, a koja se pretvarala da je muškarac kako bi se finansijski obskrbila bogatstvom suprugine porodice. Pojavili su se na Okružnim sudom Jambi u Indoneziji.

Tužiteljka i njena porodica tvrde da se par upoznao preko aplikacije u maju 2021. godine, a AA je navodno rekla da je muškarac koji je proveo vreme u Americi gde se edukovao za hirurga.

Takođe je žena prevarantkinja tvrdila da je poslovni čovek koji se bavi ugljenom te je nedavno prešao na islam i da traži ženu.

Tri meseca nakon upoznavanja preko aplikacije par se venčao u nikah siri aranžmanu, koji je priznat od strane vere, ali ne i od strane države. Nikah siri, što doslovno znači ‘tajno venčanje’, koristi se u Indoneziji za neregistrovane brakove. Siri potiče od arapskog izraza koji znači ‘tajno’, i iako se takva venčanja često provode u tajnosti, priznata su u islamu.

Nisu mogli održati venčanje koje je odobrila država jer mladoženja nije mogao da donese tražene građanske dokumente.

Mladenci su nekoliko meseci živeli u kući žrtvinih roditelja. Međutim, tokom tog vremena, njeni su roditelji postali sumnjičavi jer je ‘muž’ AA stalno tražio novac i nije mogao pružiti nikakav dokaz svog impresivnog finansijskog stanja. Međutim, članovi porodice i prijatelji prevaranta uvek su podržavali njegove tvrdnje o karijeri.

Porodica danas tvrdi da ih je AA prevario za puno novca. Kako bi izbegao (izbegla) daljnja ispitivanja od ženine porodice, prevarantkinja je njihovu ćerku odvela da žive u Lahat, u Južnoj Sumatri gde ju je tri meseca držala zatvorenu u kući te joj je bilo zabranjeno da komunicira s bilo kime.

Njihove finansije kontrolirala je AA. U aprilu je zabrinuta majka NA kontaktirala policiju koja je ušla u trag paru u Lahatu. Tokom policijskog ispitivanja otkriveno je da je AA žena čije pravo ime počinje inicijalima EY.

Tokom 10 meseci njihovog braka, porodica je tvrdila da su prevareni za 300 miliona indijski rupia, što odgovara 2.257.000 dinara.

Nakon što je na društvenim mrežama ispitana o njihovom seksualnom životu, žrtva je rekla da bi njen ‘muž’ uvek ugasio svetla i povezao joj oči pre seksa.

Policiji je prevarantkinja rekla da bi rukama zadovoljila svoju suprugu, no žrtva je rekla da je sigurna da je EY koristila penetrativna seksualna pomagala tokom njihovog vođenja ljubavi.

NA je takođe tvrdila da ju je prevarantkinja EY pokušala ubiti rekavši joj da skoči u reku uprkos tome što je znala da NA ne zna plivati.

Roditelji žrtve prijavili su EY vlastima zbog više vrsta prevara, uključujući prevaru s edukacijskim potvrdama i novac, što bi mogla biti prva od mnogih optužbi protiv nje koje bi zajedno, u slučaju da bude osuđena, značile 10 godina zatvora. Suđenje je u toku na Okružnom sudu u Jambiju, piše britanski Sun. (kurir.rs)