PLANIRAMO DRUGU BEBU! Luna Đogani otvorila dušu o proširenju porodice, Marko i ona žele SINA, a evo šta kažu o ulasku u RIJALITI!

Showbizz

PLANIRAMO DRUGU BEBU! Luna Đogani otvorila dušu o proširenju porodice, Marko i ona žele SINA, a evo šta kažu o ulasku u RIJALITI!

Luna Đogani i Marko Miljković otvoreno su govorili o porodici i priznali da li će opet ući u rijaliti. Par koji se proslavio u rijalitiju konačno je “skockao” život.

– Marko i ja smo konačno skockali svoje živote. Uživamo sa ćerkicom Miom i ne pada nam na pamet da ikada više uđemo u rijaliti. Ma nema tih para zbog kojih bismo ponovo živeli pred kamerama, jer nikada ne bih mogla da ostavim ćerku kod kuće. Nisam takva majka – priča Luna i dodaje da ne bi ušla u rijaliti čak ni ako bi joj producenti dozvolili da sa sobom povede i ćerku:

– Ma ni tada. I da nam daju posebne uslove, apartman samo za nas troje i sve drugo što nam je potrebno, moj odgovor bio bi “ne”. Nikada svom detetu ne bih priredila takav život. Sa rijalitijima smo završili! Odlično zarađujemo od našeg Jutjub kanala, tu se snimamo i to nam je dovoljno.

Još jedan razlog što Luna i Marko neće da uđu u rijaliti jeste proširenje porodice.

– Volela bih da imamo troje dece. Mia je napunila godinu dana, tako da uskoro planiramo i drugu bebu. Želela bih da dobijemo sina. Maštam da budem majka bar jednog dečaka, pošto devojčicu već imamo – kaže Đoganijeva.

Marko objašnjava da nije od onih muškaraca koji po svaku cenu žele sina.

– Biće kako Bog odluči, ali i Luna i ja bismo voleli da nam porodica bude šarenolika. Divno je imati ćerku, u Miju sam zaljubljen. Fizički liči na mene, ali je po karakteru sličnija Luni, pošto menja raspoloženje. U jednom momentu se smeje, a u drugom brizne u plač. Priznajem da smo je razmazili, ali mala je da bismo je kažnjavali i zabranjivali joj nešto – iskren je Miljković.

Marko i Luna nedavno su kupili plac u selu Mramorak u Banatu, gde grade kuću sa bazenom.

– Radi se punom parom, po ceo dan sam sa majstorima, ali i to će uskoro da se završi. Želeli smo da izgradimo našu oazu mira, u koju ćemo bežati od gradske gužve i uživati sa porodicom i prijateljima – priča Miljković. Kurir.rs/Informer