MUŠKARCI OBOŽAVAJU DA OSJETE OVA 3 PARFEMA NA ŽENI: Otkrijte mirise koji ih dovode do ludila

Zanimljivosti

MUŠKARCI OBOŽAVAJU DA OSJETE OVA 3 PARFEMA NA ŽENI: Otkrijte mirise koji ih dovode do ludila

Listu je sastavila veoma popularna TikTokerka! Ranije ove godine postala je viralna kada je svojim pratiocima prikazala stotine bočica parfema koje posjeduje u svojoj kolekciji. A taj video je pogledalo skoro 4 miliona ljudi!

Naime, prema njenom mišljenju tri ženska parfema muškarce obaraju sa nogu. Morate biti vrlo pažljivi u odabiru idealnog mirisa za vas, jer je to vaš lični pečat!

Dobro je pozata činjenica da a jedan parfem neće isto mirisati na dvije osobe, koliko god one slične bile, jer je svakome od nas hemija tijela jedinstvena.

Osim toga, miris ima, možda i presudnu ulogu, u zavođenju! Zato bi bilo dobro da birate one dugotrajnjie, ali i da znate koje to note najviše privlače muškarce.

1. Black Opium, YSL

Na prvom mjestu je Black Opium Yves Saint Laurenta. Ovaj parfem ima osnovne note kafe i pačulija koje nadograđuju svjetliji miris kruške i mandarina. Omiljeni je mnogim djevojkama.

2. Good Girl, Carolina Herrera

Drugi parfem koji ističe ova obožavateljka skupih mirisa nije tako popularan kao Black Opium. Riječ je o mirisu njujorške modne kuće Carolina Herrera. Njihov parfem Good Girl ima note bobičastog voća i jasmina s drvenim podtonom. A ono što ga čini posebnim je prelijepo dizajnirana bočica.

3. Sweet Like Candy, Ariana Grande

Treći parfem koji je dobio pohvale u videu je Sweet Like Candy, miris Ariane Grande – koji je dostupan u drogerijama. Gornje note su kupina, kruška i bergamot, dok su bazne note vanile i kašmir. (Stil.kurir.rs)