U NJIHOV BRAK SVI SU GURALI NOS! Ovako je JK pričala, dugo pokušavala da SPASE BRAK, a evo kako je izgledalo njihovo VENČANJE

Showbizz

U NJIHOV BRAK SVI SU GURALI NOS! Ovako je JK pričala, dugo pokušavala da SPASE BRAK, a evo kako je izgledalo njihovo VENČANJE

Jelena Karleuša i Duško Tošić okončali su brak posle 14 godina, a kako je saopštila pevačica na društvenim mrežama, bivši fudbaler više ne oseća kao deo porodice, a sva imovina je prepisana na decu, a starateljstvo nad njima je pripalo pevačici.

Poslednjih meseci nagađalo se o krizi u njihovom braku, a Jelena je jednom prilikom za medije istakla da je suprugu uvek davala nove šanse.

– Dušku sam pružila bezbroj novih šansi. Nisam sigurna da bi on bio spreman za isti test izdržljivosti. Mi žene smo mnogo tolerantnije i veće budale – ispričala je ona tada povodom njihove godišnjice braka.

Par se venčao na Vidovdan pre 14 godina, 28. juna na godišnjicu veze. Jelena i Duško zabavljali su dve godine, a nakon toga obelodanili su da će ljubav krunisati brakom. Oni su sudbonosno “da” izgovorili u jednom luksuznom restoranu.

Svečana ceremonija počela je kraj bazena u prisustvu pedesetak zvanica. Jelena je blistala u beloj haljini ukrašenoj poludragim kamenjem, a u ruci je držala bidermajer napravljen od belih ruža.

Svaki gost dobio je na poklon licidersko srce s posvetom. Na dva švedska stola stajale su po dve činije od leda u kojima su se nalazili jastozi i gambori, a oko njih bili su uredno raspoređeni losos, hobotnica, guščija pašteta i grilovano povrće.

Slavlje je trajalo do kasno u noć, a Duško je u jednom trenutku skinuo košulju i ljubio Jeleni trudnički stomak. kurir.rs