3 ZNAKA ZODIJAKA ČEKA MJESEC I PO DANA SREĆE, PARA I USPJEHA: Da li ste baš to vi?

Zanimljivosti

3 ZNAKA ZODIJAKA ČEKA MJESEC I PO DANA SREĆE, PARA I USPJEHA: Da li ste baš to vi?

Tranzit Marsa u znaku Bika počeo je 5. jula i ostaće u ovom znaku Unpublishsve do 20. avgusta 2022. godine iz tog razloga pred svima nama je mjesec ipo dana kada se će se plnovi ispunjavati, ali tek nakon suočavanja sa velikim preprekama.

Kada boravi u Biku, Mars je povezan sa Venerom i trudi se da ispuni sve njene želje. To se odnosi na ljubav, novac, zadovoljstvo i odnose. To ne znači da treba očekivati previše, jer Mars je spor, a Venera je akcija. Venera će postaviti aktivnost, a Mars će u svom ritmu – polako, ali sigurno i konstruktivno.

Tranzit Marsa kroz Bika je najpovoljniji za predstavnike znakova elemenata Zemlje.

Bik, Djevica, Jarac su su aktivni, dinamični, inspirisani horoskopski znaci, koji su spremni da naprave velika dostignuća. Prepreke koje im se nađu na putu mogu da budu male i beznačajne, a oni će se sa njima olako izboriti. Zemljani znakovi u narednih mjesec dana zaista nižu uspjehe.

Takođe, ovo je produktivno vrijeme za Rakove i Ribe. Njima će timski rad biti presudan za postizanju ciljeva. Možda ćete konačno pronaći dobar posao koji će donijeti, možda ne visok, ali stabilan i predvidiv prihod.

Škorpijama je situacija pomalo otežana, jer će tokom ovog perioda morati stalno da se bavi ljudima čiji se postupci i ciljevi apsolutno ne poklapaju sa njenim. Mogući su konflikti, nezadovoljstvo, razmirice.

Lavovi i Vodolije – su primorani da naporno rade dok se drugi odmaraju. Sada je veoma važno zadržati autentičnost i ne ulaziti u sukob, čak i ako postoji provokacija.

Ovan, Blizanci, Vaga, Strijelac – ovi znakovi prave dobre izbore dok je Mars u znaku Bika. Odlučuju pažljivo životnim planovima i osjećaju se kao gospodari svog života. (Kurir.rs/Sensa)