“ONA SE RAZVODI VEĆ TRI GODINE” PJEVAČICA “PECNULA” KARLEUŠU: Jasne poruke sa estrade

Showbizz

“ONA SE RAZVODI VEĆ TRI GODINE” PJEVAČICA “PECNULA” KARLEUŠU: Jasne poruke sa estrade

Pjevačica Jelena Karleuša na svom Instagram nalogu je objelodanila da se razvodi od supruga Duška Tošića, poslije 14 godina braka.

Ove vijesti su šokirale javnost, a Jelenine koleginice otkrivaju šta misle o krahu braka ovog poznatog para. Estradu ova vijest nije nimalo iznenadila, ističući da se o njihovom razvodu piše mjesecima unazad, a pjevačicine kolegice kažu da JK ima pravo na svoj izbor i poželjeli joj sreću.

– Nisu prvi, nisu ni posljednji. Bolje je kada nešto ne valja okončati. Ja znam da se oni vole, ne vjerujem baš nešto u to ali ako su zaista tako odlučili, pa Bože moj, nisu ni prvi ni posljednji – izjavila je za srpske medije Zlata Petrović.

Njeno mišljenje je dijelila i pjevačica Zorica Brunclik, koja kaže da ne vidi ništa loše u tome što su se Jelena i Duško odlučili na taj korak, jer se kako kaže, i sama udavala tri puta.
– Žena ima svoj život i ima pravo. Ja sam se udavala triput, može i ona – rekla je Zorica.

Za Nadicu Ademov, ova vijest nije novost.

– Nisam toliko ispratila ovo, ali koliko znam ona se razvodi već tri godine. Neka joj je sa srećom – kaže Nadica. Kao i Nadica, ni Slađa Alegro nije ispratila Jelenino saopštenje.

– Nisam ni vidjela saopštenje, vidjela sam samo za njenu nezgodu sa vodom i kišom – kratko je prokomentarisala Slađa.

Vanesa Šokčić ističe da je dobar razvod bolji od lošeg braka.

– Svako kreira svoj život kako želi. Uvijek sam za dobar razvod nego za loš brak. Moji roditelji su nakon razvoda bili u mnogo boljim odnosima nego kada su bili u braku – rekla je pjevačica.

Podsjetimo, kako je JK napisala u zvaničnom saopštenju, starateljstvo nad djecom pripada njoj, dok je sva bračna imovina, prepisana na kćerkice koje su dobili u braku. novi.ba