DALILA SE POSLE 10 MESECI OGLASILA NA INSTAGRAMU! Bivša snajka Dragojevića puca od sreće zbog drugog mesta, a porukom ZBUNILA SVE!

Showbizz

DALILA SE POSLE 10 MESECI OGLASILA NA INSTAGRAMU! Bivša snajka Dragojevića puca od sreće zbog drugog mesta, a porukom ZBUNILA SVE!

Rijaliti učesnica Dalila Dragojević oglasila se prvi put na Instagramu nakon što je osvojila drugo mesto u “Zadruzi 5”.

Dalilu je porazio bivši muž Dejan kog je prevarila u rijalitiju sa Filipom Carem i koji je osvojio prvo mesto. Bivša snajka Dragojevića na Instagram je objavila snimak na kom se čuju ženski glasovi, pa poručila jedno.

“Hvala svima što ste glasali, hvala na osvojenom drugom mestu, iako smatram… ne smatram ništa”, rekla je Dragojevićka pa prasnula u smeh. Nikome nije bilo jasno šta je Dalila htela da kaže, da li smatra da je trebalo da osvoji prvo mesto ili da ne dođe ni do drugog.

– Posle “Zadruge” idem na remont kod plastičnog hirurga! Prvo ću da ugradim silikone u grudi kako bi mi haljine lepše stajale. Onda ću ponovo da operišem nos, jer želim još da ga suzim i smanjim. Zategnuću kapke i podići jagodice. Razmišljam i da isturpijam bradu kako bih imala lepši oblik lica… Naravno, staviću i botoks, da se sve to lepo zategne. To će me sigurno koštati 10.000 evra, ali baš me briga – rekla je Dalila za medije. Kurir.rs/K.Đ.