PREPOZNAJETE LI ZVEZDU GRANDA? Danas je brutalna RIBA, njen HIT svi pevaju, a ovako je izgledala sa 15 godina na početku! (FOTO)

Showbizz

PREPOZNAJETE LI ZVEZDU GRANDA? Danas je brutalna RIBA, njen HIT svi pevaju, a ovako je izgledala sa 15 godina na početku! (FOTO)

Pevačku karijeru započela je sa samo 13 godina, a već sa 15 pojavila se na audiciji za “Zvezde Granda”.

To joj nije bilo prvo učešće u nekom šou programu, budući da je pre toga Tijana Milentijević učestovala u “Ja imam talenat”, a u rodnom gradu pohađala je i školu pevanja Marije Šerifović.

Da je njena želja da peva na velikoj sceni ogromna pokazala je 2013. godine sa 15 godina kada se samouvereno pojavila na audiciji u Kragujevcu i Saši Popoviću i stručnom timu “Grand produkcije” predstavila se pesmom “Moja zakletvo” Zorice Brunclink.

Odlučno i sa velikom željom da uspe ova talentovana devojčica predstavila se na audiciji, a već u septembru iste godine našla se u užem krugu takmičara “Zvezda Granda”.

U velikom finalu zauzela je deveto mesto, ali je nakon završetka takmičenja napravila dužu medijsku pauzu. Da joj je trebalo vremena da sazri i pripremi se za sve ono što estrada sa sobom nosi dokazala je kada se na scenu vratila sa hitom “Žena od sultana”.

Tijana je u međuvremenu odlučila da nastupa pod umetničkim imenom Tijana eM i danas je jedna od traženijih pevačica na našim prostorima. Kurir.rs/K.Đ/Grandonline