SRPSKI POLITIČAR ULAZI U 6. SEZONU ZADRUGE?! Ne traži veliki HONORAR, ali zato USLOVI moraju da budu POSEBNI

Showbizz

SRPSKI POLITIČAR ULAZI U 6. SEZONU ZADRUGE?! Ne traži veliki HONORAR, ali zato USLOVI moraju da budu POSEBNI

Jedan srpski političar navodno je “na vratima” imanja u Šimanovcima za šestu sezonu rijalitija Zadruga. Kako izvor navodi, on je sam kontaktirao Željka Mitovića i počeo pregovore oko svog učešća u novoj sezoni.

Iako bi njegovo učešće bilo prava senzacija i garantovalo veliku gledanost, njegovi zahtevi su veoma neobični, pa produkcija navodno pokušava da nađe način kako bi ga ukopila u ceo projekat.

On navodno traži da ga kamere ne snimaju dok jede, dok je u toaletu, kao ni u prvih par sati posle buđenja, što bi značilo da bi morao da ima posebnu prostoriju, ili makar krevet sa druge strane koji ni jedna od kamera ne bi snimala.

Kako izvor dalje navodi, on je veliki fan Zadruge i voleo bi da se oproba u ovom formatu jer želi da testira sebe u neobičnim okolnostima sa nepoznatim ljudima. Dogovor oko honorara navodno nije bio problem, jer nije bio previše zahtevan, ali jedino što ostaje kao problematično jesu uslovi oko nesnimanja u određenim momentima što je sudeći po dosadašnjem iskustvu gotovo nemoguće. Kurir.rs/K.Đ/Srbijadanas