POTROŠIO SAM 500.000 € NA DRUGOVE, KOCKU I KO ZNA ŠTA SVE! Miki Đuričić proćerdao VELIKE RIJALITI PARE: Sad samo na ovo MISLI

Showbizz

POTROŠIO SAM 500.000 € NA DRUGOVE, KOCKU I KO ZNA ŠTA SVE! Miki Đuričić proćerdao VELIKE RIJALITI PARE: Sad samo na ovo MISLI

Miki Đuričić prvi put se pojavio u “Velikom bratu” u kom je i odneo pobedu, a kasnije je učestvovao na “Farmi”, a potom i u “Zadruzi”. On je za sve to vreme samo jednom pobedio, a većinu puta je diskvalifikovan.

Zbog nasilja nad Nadeždom Biljić i Suzanom Perović, Miki Đuričić je bio i u kućnom pritvoru. On priznaje da je od rijalitija uzeo ogromne pare, ali ih je potošio na kocku i prijatelje.

“Mnogo sam voleo da kockam kada sam bio mlad. Od pola miliona evra sam potrošio 200.000 na drugove, još 200.000 na kocku i onih 100.000 ko zna na šta sve”, rekao je Miki za “Republiku” i dodao:

“Izlazio sam dosta, ali eto, umesto na nekretnine, sve je otišlo na provod. Ispostavilo se da gluplji od mene uzmu više para u rijalitiju. Sad mi više ne treba ništa. Sad razmišljam o detetu, da ga obezbedim, da se obrazuje… Hoću da obezbedim ćerku stanom, bitno mi je da ona ima. Ja nisam ništa imao, a i kad sam stekao, sve sam proćerdao. 500.000 evra sam potrošio na dugove. Ja spadam u generaciju koja je željna svega. Odrastao sam u nemaštini, sve mi je falilo. Hteo sam da vidim sve. Nikad nisam imao ovoliku lovu, ali sam snimao reklame, pa dok častiš ovog i onog, ode novac”.

Miki otkriva i da je pola miliona zaradio tokom 15 godina. Kurir.rs/K.Đ/Republika