NIJE IMALA SLOBODU, NIJE SMELA DA PRILAZI LJUDIMA Lepi Mića o PRESUDI Zoranu Marjanoviću, izneo TAJNE iz njegovog BRAKA sa Jelenom

Showbizz

NIJE IMALA SLOBODU, NIJE SMELA DA PRILAZI LJUDIMA Lepi Mića o PRESUDI Zoranu Marjanoviću, izneo TAJNE iz njegovog BRAKA sa Jelenom

Lepi Mića je komentarisao goruću temu, koju su propratili svi mediji širom Balkana, slučaj tragično nastradale Jelene Marjanović i presudu Zoranu. Nakon što je Zoranu Marjanoviću izrečena presuda, osuđen je na 40 godina zatvora. Lepi Mića je dugogodišnji prijatelj porodice Marjanović i kolega tragično nastradale Jelene. Pevač je sada otkrio kako se oseća nakon saznanja, da je njegov saradnik osuđen na 40 godina robije.

– Slušam razne priče ljudi koji nemaju informacije. Jelena je dugo pevala sa mnom. Ona je isključivo nastupala kad i ja. Ne znam koje kolege su nastupale sa njom – rekao je Mića.

Da li je ljubomora prema Jeleni bila vidna sa njegove strane?

– Ja sam sa Zoranom isključivo poslovno sarađivao. On je uvek bio kamen, odsutan u svom svetu. Ja samo mogu da kažem da je on na svakom nastupu bio prisutan – rekao je Mića.

– Ja sam mu govorio, sačekaj da završi nastup, idi kući odmori. On je želeo da provodi vreme gledajući je. Nije imala slobodu, razmišljao sam da li da je zovem uopšte, jer nije bila potpuno opuštena. Nije smela da prilazi ljudima. Ona mi se nikada nije sama požalila, uvek su bili zajedno, delovali su skladno. Mislim da je ljubomora postojala u emotivnom i poslovnom smislu. Ne znam ni sam kako to da definišem – kazao je Mića.

Prošlo je tačno petnaest meseci od perioda kako je pušten iz pritvora i ušao u studio. Bili ste u kontaktu tada, kako se sve izgledalo?

– Ja sam tada bio inicijator da da se vrati u studio i nastavi sa svojim poslom, rekao sam mu da ima šansu da izađe u javnost i pokaže kakav je zapravo – rekao je Mića.

Da li ste se kontaktirali nekog od članova porodice?

– Nisam bio u kontaktu ni sa jednim članom njegove porodice, mislim da nije vreme za to. I u Meksiku znaju šta se dešava u ovoj situaciji. Najteže je njihovom detetu, većinski deo porodice nije živ, upitno je njeno odrastanje. Ja verujem u pravdu i državu- prokomentarisao je Mića. Kurir.rs/M.M.