(VIDEO) “Vrištala je od bolova”: Žena uletela u toalet pumpe, pa šokirala radnike kad je izašla napolje

Region

(VIDEO) “Vrištala je od bolova”: Žena uletela u toalet pumpe, pa šokirala radnike kad je izašla napolje

Kejtlin Fulerton iz Teksasa imala je pritisak i bolove u stomaku kada se našla kraj benzinske pumpe u Bizliju. Ne mogavši više da izdrži napor, izašla je iz automobila i otrčala do toaleta pumpe, govoreći radnicima da joj se sklone s puta. Uplašeni ljudi okupili su se ispred toaleta da bi otkrili kako je Kejtlin, a onda su samo začuli plač bebe. Ona se porodila!

Nakon što je na lice mesta došla ekipa hitne pomoći, konstatovano je da su majka i dečačić dobro, ali da su maltene radnici pumpe ti kojima treba pomoći usled šoka. Oni su rekli radnicima hitne pomoći da je žena prilikom ulaska u toalet vrištala od bolova, što ih je preplašilo.

Kejtlin je rekla novinarima da je beba poranila jer se porođaj očekivao tek za dve-tri nedelje.

– Mislila sam samo da moram da uriniram od pritiska bešike. Nije mi palo na pamet da je došlo vreme za porođaj jer nikakve signale niti udarce od bebe nisam dobijala. Tek kada sam sela na WC šolju otkrila sam da su to kontrakcije pred porođaj – rekla je Kejtlin za ABC.

Doktori su bili iznenađeni što je ona sama sve učinila, odnosno što joj pomoć nije bila potrebna. Kejtlin je prilikom izlaska iz toaleta zatekla još jednu ženu kod vrata, gošću restorana na pumpi, koja se zabrinula za njeno zdravlje.

– Najinteresantnija je bila reakcija mog muža kome nije bilo ni na kraj pameti da sam se porodila. Mislio je da se šalim s njim – rekla je Teksašanka. (objektiv.rs)