ZORICA MARKOVIĆ SMRŠALA 20 KG! Pevačica nije mogla da zamisli obrok bez HLEBA, a sada se PREPOLOVILA! Odmah pokazala VITKE NOGE!

Showbizz

ZORICA MARKOVIĆ SMRŠALA 20 KG! Pevačica nije mogla da zamisli obrok bez HLEBA, a sada se PREPOLOVILA! Odmah pokazala VITKE NOGE!

Pevačica Zorica Marković je rešila da smrša u trenutku kada je vaga bila na ivici da pokaže trocifren broji. Imala je 20 kilograma viška jer nije mogla da zamisli obrok bez hleba.

Zorica nikad bolje nije izgledala, a sigurno je smršala preko 20 kilograma, budući da izgleda prepolovljeno. Ona je nosila šarenu mini haljinu i otkrila je svoje gole noge.

“Kakva si sad mačka”, “Bravo”, “Svaka čast, koliko si smršala!”, samo su neki od komentara.

– Bila sam nedisciplinovana što se tiče ishrane. Mnogo sam jela hleb, testenine i peciva, a to je u mojim godinama nedopustivo. Zato sam naglo dobila kilograme i u jednom trenutku sam shvatila da ću imati zdravstvene probleme. Vaga je pokazala da imam 98 kilograma. Rekla sam sebi: “Ako nešto ne preduzmem, preći ću stotku. Rešila sam da počnem da merim povrće i meso, a hleb i testenine sam kompletno izbacila. Odmah sam videla rezultate jer sam posle nekoliko meseci uspela da skinem 13 kilograma. Sada imam 85, a planiram da doguram do 80 – rekla je Zorica nedavno. Kurir.rs/M.M.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ⬆⬆🔝Zapratite🔝⬆⬆ (@srbija_showbizz)