Ćana O Borbi Sa Karcinomom: Rano Je Otkrila Opaku Bolest I Iz Svega Izašla Kao Pobjednik

Showbizz

Ćana O Borbi Sa Karcinomom: Rano Je Otkrila Opaku Bolest I Iz Svega Izašla Kao Pobjednik

Stanojka Mitrović, koju svi znaju po nadimku Ćana, rano je otkrila opaku bolest i iz svega izašla kao pobjednik. Ona je 2013. godine saznala da ima kancer.

Ćana je nerijetko u domaćim medijima pričala o opakoj bolesti sa kojom se susrela, ali kako je isticala nikakvih simptoma nije imala.

– Nije bilo nikakvih simptoma, jednostavno sam jedno jutro ustala i pomislila da treba da idem kod ljekara. Kada mi je saopšteno da imam tumor, sebi sam rekla: “Dobro, u životu sam imala mnogo borbi koje sam dobila. Ova je malo teža, ali ću i nju dobiti.” Tu bolest sam shvatila kao upozorenje, a ne kao kaznu. Bila sam sigurna da ću izaći kao pobjednik, nijednog momenta se nisam uplašila – ispričala je Ćana.

Godinu dana je trajala njena borba sa tumorom.

– Skoro cijelu 2013. godinu sam se borila. Sreća, pa sam otišla na vrijeme, izbjegla sam hemoterapije i zračenja, jer je tumor bio u začetku. Vjerujte mi, u tom periodu sam imala potrebu da izgledam bolje nego što se osjećam. Na kontrole sam odlazila našminkana, sa sve onim drenovima, da pokažem i sebi i drugima da sam dobro. Operaciju sam podnijela odlično, ali sam imala problem sa bakterijom stafilokokom, koja mi je umalo došla glave i zbog toga su morali dva puta da me operišu. Suprug je bio u većem strahu od mene. Kad su mi rekli da je dijagnoza loša, on je vozeći kući promašio sve ulice, išao je u kontra smijeru. Morala sam da ga smirujem. Ja uopšte nisam paničila. Svaka bolest služi da nas poduči, osim ako se ne otkrije prekasno. To sam shvatila, zato sam nakon borbe snimila pjesmu “Biće svega samo neće nas” – završila je Ćana svoju ispovijest. (ekskluziva.ba)