Gruju gađali ciglom na ulici, jedva izvukao živu glavu: Grupa opasnih momaka ga presrela na ulici!

Showbizz

Gruju gađali ciglom na ulici, jedva izvukao živu glavu: Grupa opasnih momaka ga presrela na ulici!

Bivši zadrugar Nikola Grujić Gruja, koji se proslavio kao pjevač, doživio je šok kada ga je usred bijela dana navodno napala grupa muškaraca zbog toga što je prevario suprugu Ljilju, a jedan ga je navodno gađao ciglom.

Gruja je, srećom, uspio da izbjegne da ga težak predmet pogodi u glavu, a poslije incidenta sklonio se u ulaz zgrade, jer je vidio sa kim ima posla, piše Republika.rs.

– Gruja se odmah po izlasku iz rijalitija pokajao što je prevario ženu. Nikom iz njegovog okruženja se to nije sviđalo, svi su ga kritikovali, a najviše bliski prijatelji. U naselju u kom živi našao se na meti grupe momaka koja ga je napala na ulici. Iz čista mira mu je prišlo nekoliko muškaraca.

– Prvo su ga pitali da li je on Gruja, a onda je jedan rekao: ,,Da li misliš da si dasa ako varaš ženu? Je l’ znaš da nisi veći frajer zbog toga?” Gruja je mislio da se šale, pa je počeo da objašnjava da to svakome može da se desi, mislio je da će se ti momci skloniti, međutim, biilo mu je jasno da su samo htjeli da prave problem – priča izvor koji je upućen u cijeli slučaj.

Gruja je primijetio da su momci koji su ga prepoznali pod dejstvom alkohola, pa mu je bilo jasno da će nastati haos.

– Gruja se nasmijao poslije rasprave, a kad se okrenuo da nastavi svojim putem, jedan od momaka je počeo da ga psuje. Gruja se okrenuo i pitao čemu to, tada je ka njemu poletjela cigla. Srećom, pa je izbjegao udarac, okrenuo se i počeo da trči, jer je vidio da će dobiti batine i tako se spasao.

– Uletio je u ulaz jedne zgrade, sreća, pa je ulaz imao interfon, te nisu mogli za njim. Najgore od svega jeste to što je tu proveo tri sata. Nije htio da izlazi, jer nije bio siguran da ga čekaju. Kad je krenuo, shvatio je da su otišli – objasnio je sagovornik. Izvor: Republika.rs