Keba se počastio novim obrvama za 600 eura: Poslije tetoviranja i trajne šminke, sad se odlučio na ovaj korak!

Showbizz

Keba se počastio novim obrvama za 600 eura: Poslije tetoviranja i trajne šminke, sad se odlučio na ovaj korak!

Dragan Kojić Keba je jedan od rijetkih pjevača koji nikad nije krio da mnogo novca ulaže u fizički izgled i uljepšavanje. Keba je tako među prvim pripadnicima muškog spola priznao da je istetovirao obrve, a zatim je otišao i korak dalje kad je riječ o uljepšavanju, pa je poput pravog metros.ksualca uradio trajnu šminku.

Ipak, tokom vremena više nije bio zadovoljan izgledom svojih obrva, pa je riješio da nešto promijeni po tom pitanju. Tako je nedavno uradio korekciju obrva kod poznatog kozmetičara, čije su redovne klijentkinje i Jelena Karleuša i Ana Nikolić, a fotka poslije zahvata se pojavila i u javnosti.

Kako saznajemo, njega je ovo zadovoljstvo koštalo čak 600 eura, ali on nije žalio para kako bi njegove obrve dobile novi oblik.

– Keba je posebno slab na svoje obrve. Kad ih je tetovirao, bio je zadovoljan, ali s vremenom su počele da blijede i da gube boju, pa mu se to nije svidjelo. A i pogađali su ga komentari da su mu obrve kao pijavice i da više liče na ženske nego na muške. Kad je vidio da mnoge njegove koleginice idu kod jednog poznatog kozmetičara, i sam je odlučio da ode kod njega. Rekao mu je da želi da budu što prirodnije i veće nego što je imao do sada. To ga je koštalo 600 eura, ali od tada ne skida osmijeh s lica, prezadovoljan je – završava izvor.

Podsjetimo, Keba se svojevremeno podvrgao metodi koja je veoma popularna među ženama, a podrazumijeva ubacivanje pigmentne boje biljnomineralnog porijekla u plitke slojeve kože iscrtavanjem tankih linija ispod očiju. On je i jedan od rijetkih na našoj estradi koji se ne libi da priča o toj temi, a linije oko očiju uz samu ivicu trepavica su diskretne, pa rijetko ko može i da primijeti da je folker našminkan. Dok u svjetskom šou-biznisu muškarci odavno koriste mejkap i javno ga pokazuju, kod nas su to uglavnom mlađi muškarci koji prate svjetske trendove. kurir.rs