Uznemirujući snimak u Gruziji: Eksplodirao helikopter s lekarima i spasiocima koji su krenuli po paraglajdere…

Region

Uznemirujući snimak u Gruziji: Eksplodirao helikopter s lekarima i spasiocima koji su krenuli po paraglajdere…

Helikopter s lekarima i spasiocima srušio se u Gruziji. Na mestu pada odjeknula je snažna eksplozija, a helikopter je nestao u gustom crnom dimu, prenosi dnevnik.hr.

Tim za hitne slučajeve Gruzije u helikopteru pokušao je da spasi dvoje ljudi koji su ostali zarobljeni na litici nakon što su udarili u stene u Gudauri, popularnom skijalištu koje leti postaje omiljena destinacija ljubitelja letenja zmajem i paraglajdera.

U avionu su bili lekari i spasioci. Lokalni mediji javljaju da su povređeni, ali trenutno nema zvaničnih podataka o eventualnim žrtvama.

APA javlja da je u trenutku nesreće u helikopteru bilo petoro ljudi. Društvenim mrežama proširili su se snimci helikoptera koji udara u stenu i nestaje i eksploziji i oblaku crnog dima i plamena.

– Helikopter Ministarstva unutrašnjih poslova, koji je pomagao u spasavanju paraglajdera, izgubio je kontrolu i srušio se – objavljeno je iz ministarstva.

– Uz članove posade bili su medicinski radnici i spasioci. Svi detalji se još utvrđuju, a više informacija biće poznato nakon istrage – dodaje se u saopštenju. (Telegraf.rs)