Kolega S Posla Zaljubio Se U Nju, Muž Joj Tražio Da Odmah Da OTKAZ: Konačna Odluka Joj Je Uništila Život

Zanimljivosti

Kolega S Posla Zaljubio Se U Nju, Muž Joj Tražio Da Odmah Da OTKAZ: Konačna Odluka Joj Je Uništila Život

Dugo se na Redditu nije podiglo toliko prašine posle jednog “ljubavnog” posta, kao što se to dogodilo nakon male ispovesti korisnice pod nadimkom Prudent_Coat8988.

Tridesettrogodišnja žena imala je najbolje namere kada je suprugu rekla da se dopada najbližem kolegi na poslu, ali nije ni očekivala da će on imati toliko snažnu i isključivu reakciju.

Prudent je na početku otkrila da je na poslu pre dve godine dobila da radi važan projekat sa kolegom, ni ne sluteći da će mu se ona na kraju dopasti kao žena.

– Pune dve godine radili smo na veoma važnom projektu a da nijednom nije učinio ništa zbog čega bih pomislila da mu se sviđam. Pred sam kraj projekta, poslao mi je i-mejl u kojem je izrazio sva svoja osećanja prema meni. Nije smeo to da uradi uživo, razumem ga i zašto. Kako bih mužu pokazala koliko mi je važno međusobno poverenje, pokazala sam mu taj i-mejl verujući da će on vrednovati moj gest. Umesto toga, on se razbesneo – napisala je Prudent.

Naglasivši da je pokušala da suprugu naglasi da ona ne oseća ništa prema kolegi, već da je samo informaciju želela da podeli s njim, korisnica Reddita bila je zapanjena razvojem događaja u kući.

– Dan kasnije rekao mi je da moram da biram. Ili ću promeniti posao, odnosno odmah dati otkaz ovde gde sam poslednje dve godine uložila mnogo u projekat koji mi je veoma važan, ili će me on ostaviti. To što sam morala da biram u startu me je razočaralo i pogodilo. Odbila sam muževljev ultimatum pre svega zato što me je bez diskusije stavio pred svršen čin. Nije cenio moj posao, to što sam napredovala i dala sve od sebe za taj projekat. Samo je ljubomorno mislio na sebe. Nakon što sam ga odbila, doživela sam to da je već narednog dana promenio ulaznu bravu od kuće i izbacio mi je stvari napolje – napisala je Prudent.

Dok čeka da se okonča proces oko razvoda, korisnica Reddita dobila je pregršt poruka podrške od čitalaca, mada je bilo i onih koji su je osuđivali zbog odluke.

“Tretirao te je kao da si njegovo vlasništvo. Takav brak nikad ne uspeva”, “Pravilno si postupila, nadam se samo da si bila iskrena prema sebi dok si mužu govorila da ništa ne osećaš prema kolegi”, “Nije ti bio dobar odgovor. Ne postoji posao zbog kojeg moramo ući u razvod. Znači da ni ti nisi volela muža”, bili su neki od komentara.

Prudent je naglasila da se ne kaje zbog odluke, iako ispada da je izabrala posao, a ne brak.

– Stojim iza odluke. Ne zato što bih ostankom uz muža bacila dve godine potpune posvećenosti poslu, već zato što niko na svetu nema pravo da upravlja mojim životom i postavlja mi ultimatume – napisala je ona. (objektiv.rs)