OVO JE ČEDOMIR KOJI JE PRESUDIO MEDICINSKOJ SESTRI U SPAVAĆOJ SOBI U BATAJNICI: Zaljubili se kao deca, ali je on voleo da popije

Region

OVO JE ČEDOMIR KOJI JE PRESUDIO MEDICINSKOJ SESTRI U SPAVAĆOJ SOBI U BATAJNICI: Zaljubili se kao deca, ali je on voleo da popije

Čedomir J. koji je juče ubio ženu Blaženku, pa se potom obesio, sa suprugom se upoznao još u srednjoj školi, otkrili su rođaci ovog para.

Podsetimo, kum bračnog para iz Batajnice alarmirao je policiju jer mu se ni Čedomir ni Blaženka nisu javljali celog dana. Kada su policajci došli do njihove kuće pronašli su ženu mrtvu u krevetu u spavaćoj sobi, a muža obešenog. Kako je utvrđeno, Čedomir je Blaženku ubio sekirom, pa potom presudio sebi.

-Zaljubili su se dok su bili deca, delovalo je da imaju fin i skladan brak. Blaženka se nikada nije žalila na njega. On je bio električar, a ona medicinska sestra u GAK Narodni front. Dvoje dece su imali, skoro su pravili ćerki punoletstvo, ne znamo zašto se ovo desilo, tragedija – kaže Blaženkin rođak.

Komšije para potvrdile su da oni u kući u Batajnici žive osam godina.

– Oboje su izbeglice, došli su u Batajnicu iz Krajine i Bosne. Doselili su se ovde pre 10 godina, počeli da grade kuću i za dve godine je završili. Čedomir je radio u Nemačkoj i voleo je da popije – pričaju komšije. Kurir.rs / J.M.