SVI JOJ SE MEŠAJU U VEZU SA DEJANOM! Nikolićeva Otpratila Mensura, Priča Se Da Ju Je Muvao, Sad Otkrila Šta Je Prava Istina!

Showbizz

SVI JOJ SE MEŠAJU U VEZU SA DEJANOM! Nikolićeva Otpratila Mensura, Priča Se Da Ju Je Muvao, Sad Otkrila Šta Je Prava Istina!

Fanovi “Zadruge” su nedavno postavili pitanje Mensuru Ajdarpašiću u vezi Aleksandre Nikolić, te istakli da se bivši zadrugar nabacivao devojci Dejana Dragojevića dok je on boravio u Budvi sa bratom Davidom, kao i da ga je Nikolićeva upravo zbog toga otpratila sa društvene mreže Instagram.

Crnogorac je ove insinuacije korisnika društvene mreže Instagram oštro demantovao i izjavio da to nikad ne bi uradio Dejanu, pogotovu ne iza leđa, kako se navodi, ali priznaje da nije znao da ga Aleks više ne prati.

– Stvarno? Sad ću da proverim, stvarno nisam znao. Tek sad vidim da me je otpratila, nisam znao. Zašto ja nju ne bih pratio, nemam ništa protiv nje, niti sam bilo šta uradio pogrešno. Ne znam kakav ona ima problem, ja nemam nikakav, niti da pratim, niti da lajkujem, zašto ne bih? Nemam nikakvu lošu nameru, ja nisam momak koji to radi – dodao je Ajdarpašić, koji je izvadio telefon i proverio ovu informaciju.

Aleksandra je otkrila zbog čega je otpratila Ajdarpašića sa pomenute društvene mreže.

– Otpratila sam Mensura baš zbog toga što me neki ljudi povezuju sa njim, a ne želim da se povezujem sa drugim muškarcima zato što sam zauzeta devojka – rekla je bivša zadrugarka.

– Nije bilo nikakvog muvanja niti bilo šta slično – zaključuje Aleks. (Kurir.rs/Pink.rs)