NE PLAŠIM SE MARIJINIH PRETNJI! Oglasio se turski doktor koji je operisao Miljanu, evo šta je poručio KULIĆIMA

Showbizz

NE PLAŠIM SE MARIJINIH PRETNJI! Oglasio se turski doktor koji je operisao Miljanu, evo šta je poručio KULIĆIMA

Marija Kulić preti turskom lekaru Mehmetu Sevenu, koji je njenoj ćerki smanjio želudac, tvrdeći da je kriv što je Miljana bila na ivici života i smrti! Doktor je prepisku u kojoj ga Marija vređa objavio na Instagram stranici bolnice u kojoj radi.

Doktor je rekao da ne strahuje da će mu porodica Kulić nauditi.

– Ne plašim se njenih pretnji! Razumem gospođu Mariju, jer iz nje progovaraju tuga i bol. Siguran sam da će se smiriti kada sve prođe. Pokušao sam da stupim u kontakt s porodicom Kulić kako bih se raspitao o Miljaninom zdravlju, ali mi se javio samo njen dečko Bebica. Rekao mi je da ona nije u tako lošem zdravstvenom stanju kako se predstavlja u javnosti – priča Seven za Informer i dodaje da on nije kriv za Miljanino teško stanje:

– Verujem da je dobila trombozu jer je odmah posle operacije pušila i pila kafu, a to nije smela minimum 15 dana. Pušenje je najveći faktor rizika za nastajanje ugrušaka u krvi. Marija kaže da sam joj dao malu dozu ‘fraksiparina’, ali ni to nije tačno! Dobila je onoliko koliko je dovoljno za kućnu upotrebu.

Podsetimo, u prepisci sa majkom Miljane Kulić, koju je doktor dostavio javnosti, vidi se kako mu Marija preti.

– “Je*aću ti mamu! Moja ćerka ima trombozu svih krvnih sudova u stomaku jer si joj dao male doze ‘fraksiparina’ za njenu kilažu. U šok sobi je” – napisala je Marija Mehmetu, koji ju je pitao da li može da mu pošalje neki rezultat iz Kliničkog centra u Nišu, gde se Miljana leči, a ona je nastavila da ga vređa:

“Ima trombozu, majmune. Životno je ugrožena. Lekari ovde ne znaju šta da joj rade!” kurir.rs/informer.rs