Očajna supruga otkrila šta njen MUŽ radi sa PET žena u njihovom krevetu: Jedna stvar je POSEBNO zabolela

Ispovijesti

Očajna supruga otkrila šta njen MUŽ radi sa PET žena u njihovom krevetu: Jedna stvar je POSEBNO zabolela

Zatražila je pomoć od savetnice koja joj je rekla da možda posoje dublji problemi u njihovoj vezi

Jedna nesrećna supruga iz Velike Britanije požalila se rubrici “Draga Didra” tabloida San kako je otkrila da je njen muž sa pet žena razmenjivao eksplicitne poruke. Kaže da ih ona ne poznaje, a da suprug to radi kasno uveče i to dok su zajedno u krevetu.

– Poslao je poruku jednoj ženi u kojoj je opisao što bi želeo da joj radi, i to dok sam ležala kraj njega! Znam da je to samo ono što biste vi nazvali “emocionalno varanje”, ali svejedno boli – istakla je žena.

Dobila je i odgovor od savetnice za veze koja je predložila da možda postoji dublji problem.

– Emocionalna prevara za mnoge je štetnija od fizičke, stoga nemojte podcenjivati ​​svoju reakciju. Slanjem poruka tim drugim ženama skrenuo je pažnju sa vaše veze i narušio poverenje između vas. Morate imati otvoren i iskren razgovor o tome zašto je osetio potrebu da to učini. Je li to zato što mu nedostaje fizička strana vaše veze? Ili postoje drugi problemi koje trebate rešiti? – upitala je terapeutkinja.

Ona je zatim navela kako bi trebalo da razmotri stručnu pomoć.

– Moglo bi pomoći da zajedno popričate sa savetnikom kako biste razrešili šta se dogodilo i napravili plan za poboljšanje vašeg odnosa. Razgovarajte sa svojim lekarom i tražite da vas uputi u kliniku za menopauzu. Možda bi se isplatilo da ipak isprobate hormonsko lečenje jer bi vam ono moglo ublažiti tegobe – dodala je ona. (objektiv.rs)