Sarin muž pomogao MALOLETNICI u nevolji, a onda gorko zažalio: Tu scenu na KAUČU će zauvek pamtiti

Ispovijesti

Sarin muž pomogao MALOLETNICI u nevolji, a onda gorko zažalio: Tu scenu na KAUČU će zauvek pamtiti

Otac petoro dece, Britanac Vejn Gardiner, ispričao je kako ga je dobro delo koje je učinio koštalo braka.

Naime, 17-godišnja devojka koja je radila sa njegovom 38-godišnjom suprugom Sarom u domu za negu nazvala ih je u suzama i rekla da su je roditelji izbacili iz kuće.

– Kao otac petoro dece nisam mogao da pustim da tinejdžerka luta sama ulicama. Rekao sam ženi da možemo da je pokupimo i damo joj da prespava kod nas kako bi bila sigurna. Nisam imao pojma da pravim najveću grešku u svom životu – rekao je Vejn, prenosi Dejli mejl.

Pola sata kasnije devojka je već sedela na njihovom kauču sa šoljom čaja u ruci. Vejn i Sara dali su joj dušek i jastuk kako bi imala gde da spava.

– Nije bilo idealno, ali nije mi smetalo. Bilo mi je drago da možemo da pomognemo, a delovala je kao pristojno dete. Ionako smo velika porodica pa još jedna osoba u kući nije bila problem – ispričao je on.

Deca su se brzo sprijateljila sa Tamsin Bizer, a ona nakon dve nedelje nije pokazivala naznake da će otići. Vejn je primetio da njegova supruga ostaje dugo budna i da pije.

– Sara se ponašala kao da je i sama tinejdžerka. Počela je opet i da puši. Bio sam zbunjen i nisam znao šta da mislim – požalio se Vejn.

Jednog jutra, kada se probudio, Sara nije bila u krevetu. Pronašao ju je kako spava na kauču sa Temsin. Rekao je da se od tada sve pogoršalo, da su se njih dvoje počeli da se svađaju i da je Sara sve češće noću pila sa Temsin.

– Mislio sam samo da se ponaša glupo i detinjasto, nije mi padalo na pamet da ima osećanja prema toj devojci koji su više od prijateljstva. Mislio sam da, kao i ja, želi da joj pomogne jer imamo ćerke. Devojka je ostala sa njima mesec dana nakon čega je čuo da Sara ostavlja njega i porodicu.

– Mislio sam da je šala, čak sam se i nasmejao. Pogledao sam u Saru da mi kaže da to nije istina, ali ona je rekla da ide. Ustala se i počela da se pakuje. Otrčao sam za njom i preklinjao je da mi kaže šta se događa – ispričao je Vejn, ali ona ga je ignorisala i otišla.

– Pitao sam je šta će sa Tamsin, pa mi je rekla da ne brinem jer je njoj sređen smeštaj. Njoj je rekla pre mene da odlazi, a još uvek mi nije bilo jasno što se zapravo događa. Kome bi i bilo? – rekao je Vejn koji je u narednim danima saznao da Sara živi kod prijateljice i nije želela da mu se javi.

A onda je stigao poziv od njegove ćerke Lusi koja ga je uputila da nešto pogleda na Fejsbuku. I imao je šta da vidi – status svoje žene da je sada u vezi sa Temsin.

– Bio sam u šoku i neverici. Kako moja žena može biti u vezi sa devojkom koja joj može biti ćerka? – rekao je Vejn koji je kasnije saznao i za veridbu Temsin i Sare.

Ćerka Lusi poslala je majci poruku da je ona još uvek u braku sa njenim ocem, ali majka ju je samo skinula sa liste prijatelja na Facebooku.

– Da je bar nikad nisam pustio u kuću. Pustio sam je u svoj dom i ona je završila sa mojom suprugom – zaključio je Vejn. (objektiv.rs)